Anlaşmalı boşanıyorum cok şukur bitiyor. Omuzlarımdaki yuku atıyorum. Ama niye icim yanıyor ki
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Anlaşmalı boşanıyorum cok şukur bitiyor. Omuzlarımdaki yuku atıyorum. Ama niye icim yanıyor ki
-
02-10-2022, 23:06:40Merhaba hanımlar 5 yıl verdiğim tum mucadelemden sonra nihayet aile kavramı oluşmamış dunya da ailesinden başka kimseyi saymayan babasının borcları icin elimizde avucumuzda ne varsa veren kendi tuhaf ailesi ondan da tuhaf olan kişilerden nihayet kurtuluyorum. İcimde az da olsa burukluk var niye mi 5 yılıma yanıyorum neden nicin ne kadar da aptalmışım bana değer vermeyen insanlarla neden 5 yıl? Şimdi dik durma zamanı nasıl atlatıcam bu sureci bilmiyorum işim var paramı kazanıyorum cok şukur cocugum yok olamazdı da zaten 3 yıl ilişkiye girmeyen bu konuda zerre uğraşmayan bir kişiye neden katlandım? Sevdim evet cok sevdim haddinden fazla hemde icimdeki tek pişmanlık bu! Hangi arkadaşımla dertleşsem hemen bitir yeter demişti ne kadar haklılarmış. İnşallah hayırlısı olur Rabbim iyilerle karşılaştırsın evlilik meraklısı değilim ama inanın ne kadınlığım bildim ne de değer gordum kullanıldım resmen. Yeniden sevebilir miyim evlenir miyim bilemiyorum benimle dertleşir misiniz?