Arkadaşlar ben mi cok yoruluyorum, yoksa herkes mi boyle bilemiyorum. Gunluk calışma saatlerim 09:00-16:00 arası diyeyim bazen uzasa veya erken bitse de. 9 dan once de mutlaka iş yaparım; camaşır as, makina calıştır (bulaşık, camaşır) az utu, kahvaltı, cocukları hazırlayıp servise bindirme falan. Sonra kendi işim. Donuşte de yine kuruyan camaşırlar vs. Yemek hazırlama. Ufak tefek işler. Cocuklarla oyun, cay veya meyve saati falan derken. Yatma vaktine iyice tukeniyorum. Son 10 gundur bacaklarım cok kotu sızlıyor ve vucudumun her yeri ağrıyor. Ozellikle sırtım. Acaba diyorum ben mi hic dinlenemediğim icin farkında olmadan fazla yoruluyorum. Vitamin eksikliği falan da olabilir, yarın ilk işim tahlil vermek olacak mesela, cunku şuan acıdan yuzum buruşuk, kımıldayamaz haldeyim. İnleyip duruyorum. Ama kendimi de ihmal etmiş olabilirim. Cunku yıl icinde dinlenmeden aynı tempo haftasonları biraz gec uyanmakla birlikte yine yoğun bir program. Tatil desem benim icin yine yorucu gecer, cunku dağ- tepe/ kultur tatili yapıyoruz biz. Otel tatili son derece sıkıcı ve anlamsız geliyor.
İnternetten bulduğum bir Gorseli eklemeye calıştım ama oldu mu bilmiyorum. Şoyle pili dağılmış bir anne cizimi. Beni anlatıyor gibi..
Yani benim gibi cok calışıp boyle hisseden var mı aranızda ya da gun icinde dinlenme rutinleriniz nasıldır? Ben mi fazla yukleniyorum kendime acaba?
Dinlenme frekansınız?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Dinlenme frekansınız?