Şimdi benm yakın b arkadasım var aynı iş yerindeyiz sağlık calısanıyız ıkımızde ben evliyim 7 aylık dunya guzeli b kızım var bu arkadasımda nişanlısıyla dun bize geldiler bebişi cok sevıyorlar saolsunlar.. Arkadasımda dert ortagımdır severim cok guzel cok iyi bi kız
Sorun su bizi. B arkadas daha var genel anlamda sevilmez pek cunku deger blmedigini cok konustugunu felan soyluyor herkes ortamlarda ama ben anlaısyorum baısndan beri icim ısındı iyiym yani bana gelir gider dun aksamki arkadasımda haksız deil aslında ona braz kızgın herseynde yanndaydı onun dogumunda bebegine hediyeler aldı hep gitti evine felan ama o b kere ona gtmedi smdi dugunu var onada katılcakmı mechul... dun arkadasım oturrken dediki o sana gelıyormu bende evet dedim hic beni sordumu dugunume gelmıycek bak sana deym dedi bende ben soyledm gelmessen ayıp olur o hep senn yanındaydı dedim dedim.. oda hic sanmıyorum baana karsı bi garezi var sanki sanki beni cekemıyor gbi dedi ( bende braz oyle dusunuyorum acıkcası ama tabi ona soylemıyorum dger arkadasımda ısınamadıgını anlasamadıgını dusunuyor kişisel gorusmuyor ))
Bende oyle dusunme gelir bak bekle sen gor dedim Soyle bir cumle kullandı - O ezebilecegi adamları yanında tutuyor beni napsın... şimdi bu ne demek ? Ben ezilecek bir ınsanmıyım onu anlamadım bi tuhaf oldum bsey de demedm bu ne demek ? İkinci olarakda arkdasın nişanlısı yine bizm hastaneden b doktor eşimde ticaretle ugrasıyorsohbet ederken eşime işler nasıl diye sordular eşimde iyi cok skur ugraısyoruz calısıyoruz dedi arkadasımda iyi aman iş olsunda yeterki ne olursa olsun para kazanda yeter dedi eşimde braz bozuldu suratı dustu yani eşimin her an işinin olmayablecegini olursa ne gzell olsun diyor banada b kac kez soyledi eşin duzenli bi işi yok bak pinki dream dikkat et ona gore onlem al felan diye şimdi ben anlayamıyorum nrmaldede surekli dnya malı dunyada kalırr diyen bi insan bana arada boyle imalarda bulunuyor ben takmıyordum ama dun gece cok garipti sizce b sorun olablr mi ??