Iyi aksamlar
genelde konu eslerle ilgili fakat benimki henuz daha erkek arkadas.
yaklasik 3 yildir birlikteyiz.
Bunun eski kiz arkadasi (evlendi buarada) cok uzaktan akrabasi sayilirdi yani haliyle onceden azda olsa aileler vs tanisiyor. aralarinda olanlarida biliyorlarmis fakat resmi bir sey yoktu. Birde Kizin anneannesi ve amcasi erkek arkadasimla ayni mahallede oturuyorlar yani anlayacaginiz bazen yuz yuze geliyorlar konusuyorlar vs.
Erkek arkadasim genel olarak sosyal biridir insanlarla genc yasli olsun sohbet etmeyi sever, birde Fotograf tutkunu bazen cevreden dogadan filimler cekip YouTube ye yukler. Bir hobi diyelim.
Her neyse gecen gun bir etkinlik vardi kizin anneanneside ordaydi diger yaslilarla oturuyordu. Erkek arkadasimda o etkinlikte yine goruntuler cekiyordu iste bu yasli grubunuda cekmis. Neyse evde bu videoya kurgu yapti duzenledi ve youtubeye yukledi.
Sonra Videoyu izledim ki normal etkinligi goruntulemis ve o yasli gurbunuda cekmis yani kizin anneanneside var, ve ona girgirina soru sormus "Teyzee sen nerelisin" diye.
Haliyle ona belli etmesemde sinirlendim sonucta videoyu herkes izleyebiliyor(iliskilerini hepsi biliyordu) ve ozellikle kizin anneannesine laf atmasi hos degil bence sanki bilincli gibi olmus. EE aklimda ister istemez soru isareti. Ha mesele kesinlikle kiskanclik degil. yani bu davranisi bilinclimi yapti acaba diye merak ediyorum
Yani istese o kismi kirpabilirdi degil mi?
benmi acaba abartiyorum..dusuncelerinizi merak ettim.. siz nasil tepki verirdiniz?
Gecmisiyle bir alakasi varmidir?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gecmisiyle bir alakasi varmidir?