Iyi geceler... kocamın hamilelik sendromundan bahsetmistim. Hala gecmedi. Hala bebegi kendi yiyince buyuyecek saniyo. Ve kendini hala hamile sanıyor.
Hala kan şurubumu iciyor, hala aşeriyor , hala garip tavırlari var.

Eşim kendinden cok beni duşunurken birden degişti ve bu beni cok uzuyor.. Bencil biri oldu... Cok bencilce hareketleri var... Bazen cok sert cıkışıyor bana .Keşke bunlari dusunmemin sebebi hormonlardan kaynakli olsa ama degil...
Yani 5 sene bekledik. Ama hamilelik ve bebek umrunda degilmis gibi davraniyor. Temizlik bulasik falan yardim ediyor. Ama eşim sanki eşim degil...

En ufak ornek onun şampuan kokusundan midem bulandıgı icin rica ettim yatarken duşunu al bende salonda oturucam kokusunu almam diye. Yapamazmiş almasi gerekiyormuş... Saat zaten 11 di 12 de uyuyacaktı... Bu kucucuk şeyi bile yapmadı...

8. Haftaya kadar her istedigi yemegi yapmiş olmama ragmen 5 gundur koku hassasiyetim en ust sınirda kiymali makarna istedigi icin Kokabilir hayatim bugun yapmasam daha iyi diyorum. Cunku kiymali makarnayi hic sevmem... Deli gibi soyleniyooor.
Bagiriyor cagiriyor.
Benim cevremdeki hamilelerin hicbiri ilk 3 ay yemek bile yapmadi. Hep onlari kinardi ben yapmam hayatim 9 ay yemek yaparim merak etme derdim.
Ilk defa yapmayim kokar dedim diye demedigi sey kalmadı. Hep sinirliii....

Normalde asla boyle biri degildiiii

Ben hamile degilken sırf uyuşukluğumdan yemek yapmadigim zamanlarda bile " sorun yok bugun yemekler benden" diyen bir eşim vardı...

Bu degişimin sebebi ne olabilir ?

Bir onceki konum hatirlamayanlar icin.... https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-hamilelik-sendromu.1123089/