Artık dayanamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Artık dayanamıyorum
-
02-10-2022, 22:51:42Bipolar bozukluk(manik depresif) bozukluk hastasıyım ve beynime surekli gecmişte yaşadığım insanların otekileştirmeleri,dışlamaları,hayatıma giren insanların konuşmaları beynimi tırmalıyor.Beynimden goruntuler hızlıca geciyor ve ben artık dayanamıyorum keşke icinekapanık bir insan olsaydım gonul işlerine takılmasaydım ya da arkadaş ortamına hic dahil olmasaydım ve bu hastalık yuzunden kacırdığım fırsatlar... mutlu insanları gorunce icimin cız etmesi...hayattan soyutlanmam bir gulup bir ağlamam dengesizliklerim... benden başarısız olan insanların beni gecmesi... cok mu zayıf karekterliyim o kadar sıkıntı cektimki benim gibi psikolojik rahatsızlığı olan insanlarla arkadaşlık kurmak istiyorum cunku beni normal insanlar anlamıyor ne yaşadığımı, ne hissettiğimi,ataklarımı bilmiyor.Anneme eve mutlu insan getirme dedim guldu.. ailem bile beni anlamakta zorluk cekiyor.Okula bu hastalık yuzunden ara vermem, 2 sene ust uste atak gelmesi gecen senenin 3 ay bu senekinin 5 aydan fazla surmesi(yılbaşında manik atak)gecirdim bunun yuzunden atanacakken atanamamak lutfen bu hastalığa sahip olanlar ya da bu hastalıkla yakından alakası olanlar bana yardım etsin kimse anlamıyor yaşamayan anlayamıyor konuştuğum tek bir insan bile kalmadı... hastalığımı anlarlar diye kimseyle konuşamıyorum...ve hastalığımı oğrenenler benden ışık hızıyla uzaklaşıyor paspas gibi uzerimden gecilmesinden,ezilmekten artık bıktım olumu duşunuyorum surekli olmenin mumkun olmayacağıını bile bile olmeyi duşunuyorum.