Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz uni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha cok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugun bize geldiler konu konuyu actı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şoyle iyi boyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı icin bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan gorunce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanc olduğu icin oyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana cirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gulerek gecti esimde bişey soylemedi kendimi o kadar kotu hissettim ki sonra da ağzımı acmadım bunlar gitti ben direk hıckıra hıckıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana boyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği icin bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim icin dunyanın en guzel kadını demen yeterliydi kendimi cok değersiz kotu hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an ozur dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha buyuk gururum kırıldı cok kotu hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum