Hanımlar hepinize merhaba.
Sorunum annemin halasının kızı. Ve evlat edindiği oğlu. Oğlu gercekten kıymetli. Kendi babası bir soz soyledi oğluna diye konuşmayan bir kadın.
Şimdi onlar bize misafirliğe (yatılı) geliyorlar ve sinirden başım catlıyor. Ailemle yaşıyorum ve annem ile aralarından su sızmıyor bu hala kızının. Annem cekiyor ama ben tahammul sınırımın sonundayım. Ve şuan yoldalar buraya geliyorlar. Beni cıldırtan olaylar
...Bu cocuk parkta tum cocukları dovmekten arkadaş edinemeyen. Şiddet bağımlısı. Ağzında kufur olan ve her an zarar vermeye meyilli bir cocuk. İlk geldiğinde gozume kafa attı gozum morardı VE ANNESİ BEN BUNLARI YAŞARKEN GORUMCESİ İLE TELEFONDA KONUŞMAYA DEVAM ETTİ. Ayıp olmasın diye bişeyler sacmaladı kızıyormuş gibi yaptı (gibi yaptı sonra cocuktan ozur diledi kızdığı icin) ama inanın gozumun ağrısını hala hissediyorum. Sinirimden ağladım. Ve kadında pişkinlik diz boyu tavırlarıyla umursamazlığıyla iliklerime kadar hissettirdi.
...Annemin cenesine vurdu. Annemde poposuna şaplak atmış. Sonra annem bu duruma uzulmuş annesinden ozur dilerken kadının tavrı GULEREK O DA SANA VURDU demiş. Hoşuna gidiyor gibi. Annem o kadar sevmesine rağmen hala kızını cok garipsedi bu halini. Normalde toz kondurmaz.
.. Apartmanın onunden gecen yaşlı kadına vurmuş. Annem şahit olmuş. Yapma etme yok dememiş yine.
..Her geldiğinde konsolun kapaklarını deli gibi carpıyor. Baktım yapma diyecek değil. Ben uyardım. Sonra yapma etme dedi. Ben demesem umrunda değil. Umrunda okduğunda da 'ay kapakları yapma oyle oğlum' oğlu hala kapakları carpıyor.
.. Kardeşimin gozune kibrit sokmaya calıştı. Annesi guldu gecti.
..Bilgisayarımı kullanıyor. Kullanamıyor daha doğrusu klavyyeye vuruyor. Alıp koyduğumda ağlıyor. Annesi hic bu kriz anını yonetmeye yeltenmeden bilgisayarı vermemi bekliyor. Zarar onemli değil oğlu sussa yeter
Şimdi bir Armağan Cağlayan gibi algılanmak istemiyorum ama gercekten boyle bir cocuğun varsa ve terbiye edemiyorsan neden millete yatılı misafir oluyorsun. Ben rahatsızlık vermeyeyim derim. Cocuğuna birşey soyletmiyor. Psikoloğa gotur desek kufretmiş sayar ama ciddi anlamda bu cocuk bir cocuk değil. Zaten bu oneriyi bize sunma 'haddi' det tanımaz. Ben mecbur muyım bu cocuğu cekmeye şiddet gormeye hatta uzuvlarımı kaybetme riski yaşamaya arkadaşlar. Gece yatağımda yatamıyorum gelir vurur diye.
Ve yoldalar. Ben nasıl davranmalıyım. Hem annesine hem oğluna inanın şaştım 5 yaşındaki cocuktan dayak yiyorum ustune birde dalga gecer gibi bir tavırla karşılaşıyorum annesinden. 25 yaşımdayım ve zerrece hayatımda yer etmeyen bu insanların kahrını cekmek canımı acıtıyor. Ne yapmalıyım?
Şımarık cocuk ve ona bir 'DUR' demeyen anne
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Şımarık cocuk ve ona bir 'DUR' demeyen anne