Merhaba arkadaslar
Uzun zamandır kendi kendimi yiyip bitiriyorum yanlış secim yanlış evlilikmiydi gercekten peki bundan sonra neler yapcağım icinden cıkamıyorum bir turlu
Oncelikle eşimle 10yıl once aynı iş yerinde tanıştık ve tanıstıgımız zamandan berı ona asık oldum ona da soyledım ama o beni evlenilecek biri olarak gormuyordu arkadas olarak goruyordu ailelerimiz uyusmaz ben kapalı bir aileden geliyorum ve gorucu usulu evlenicem diyordu gozlerim oyle kor olmustuki onca kısmetim vardı bana cok iyi bakcak belkide beni cok cok mutlu edecek hem maddi hem manevi kişilerle tanıstırmak istiyorlardı bende tam terse acık bir aileden geliyprdum mini elbiseler dar pantalonlar uzun boyalı saclar vs bakımlıydımda eşimde beni seviyordu ama aileler uyusmaz diyordu hep beyse gel zaman git zaman aşk beni oyle kor ettiki sadece o olsun haytımda dıyordum kapanırım bende dedim bu arada eşimle bulustugumuzda hep kimsenin olmadıgı yerlere gıderdık belkıde onu tam tanıma sansı vermedı aıleler uyusmaz dıyordu sadece bende sevınce hersey olur dıyordum velhasıl 6yıl aglattıktan sonra benı evlendık hıc bısey yapmadık kendı evimiz olunca yaparız dedık bu arada dugun ustu kayınvalıdem dublex daıreye cıktı dayadı dosedi kendine benim evede eski perdelerini taktı ev sahıbının eski koltuklarını kullandım eşimde bende calısıyorduk pra biriktirelim dedim masraf yapmadım ona nikah olduktan sonra hersey garıp gelmeye basladı ilk gun kv altınlrımızı aldı benı ayrı odada bekletip eşimle teyzesı paraları alıp borclra ayırdılar sonradan beklerken oğrenıyorum ve kavgamız ilk orda basladı eşimle ilk hafta dayak bile yedim altınları annesınden almasını soyledıgımde balayımız zehır oldu yenı kpndıgım icin alısma surecı vs de zor oldu benım icin Sorunlar da olunca ne yaptım ben dedım kayınvalıdem haremlik selamlık agzını kapatıyo yanından erkek gecerken tanımadıgı kucuk cocuk bıle olsa agzını kapatıyor alısık olmadıgımdan garıp gelıyor ama ses cıkartamıyordum tesetturu tam anlamıyla yapamıyordum ama alısmaya calısıyordum dız ustu tunik ve pantalon giyordum bu arada calısıyordumda ozel bir şirkette erkeklerın oldugu biryerde ama nedense onların erkeklerın yanında oldugumda bu kıyafet olmusmu boynunu kapat ortunu duzgun bagla kolunu acma şimdi bu kıyafet oldumu diye beni uyarıyordu artık benı cok sıkmaya basladı dinde zorlama yoktur zaten alısma surecındeyım iyice beni kendinden de tesetturden de soguttu bunarada 3yılda2 bebegımız oldu diyeceksiniz ki neden yaptın anlaşamıyordun haklısınız bu soruyu bende soruyorum 1.istiyordum bende cunku yaş 30u geciyordu ve bır bebeğim olsun istiyordum 2.cocuk kaza oldu şuan haytımın ust uste ani değişimler olması psikolojimi iyice bozdu kayın valıdemın yanında ay cok sıcak dedıgımde bıle kapalılara gelmeyecektin diyor kıskırtıyor sureklı benı bende acılırım diyorum yok yaa diye bana ağız bukuyor patlatasım gelıyor agzına iyice sinir olmaya basladım en son bugun bebeğimle oynuyordu tutu vardı kzımda 8 aylık balerın gıbı duruyordu oyy dedım baleye gonderırız kzımı dıye sevıyordum yanımda heh oldu gonderemezsın dedı neden dıye sordum cıplak giydıremezsın kapanacak dedı bende kızdım sesımı yukselttım bırakın bu yobazlıklarınızı artık dedım zorla kimseyı kapattıramassınız o benım kızım sen kendı cocuklarına mudahale edersın benım cocuklarıma değil dedım gevsek gevşek tavırları var kapanacak tabı diyordu cok sınır oldum eşimde bana kzıyor cocukları bıyere gonderemezsın iznim olmadan dıye allahım ne yapacagım bilemiyorum cocuklarımı alıp kacasım var bır 2 yaşında erkek bırı de 8aylık kız ne yapmalıyım eşimle de anlaşamıyoruz annesıne benzıyor ama kendı arkadasları ile tatıle gıtmek ıstıyor her aksam kahvede 12bucukta gelır eve haftada 1gun gezecekmişiz yetınmeyı bılmıyormusum oysa ben bekarken her akşam iş cıkısı bıyerlere giderdim hsonları gezerdım hep modern bir hayatım vardı calısıp harcıyordum şimdi ise haytım hic yok evlendiğimden berı kıyafet almıyorum 3gomleğim var değiştirip giyiyorum hayatımı kısıtlıyorum hep sizce ne yapmalıyım ortumu de cıkarıp atasım gelıyor ona sinirime iyice soğudum herşeyden