Eşimle uzun yıllardır evliyiz, işe girdiğinden beri her yaz goreve gonderiliyor ve onceden ev hanımıyken sabrediyordum ama calıştığım ve cocuğumu okula goturduğu icin cok zorluk cekiyorum, inanın evde kalamıyorum cocuğumu erken kaldırmak zorunda kalıyorum diye annelerde ya da eşimin ailesinde kalıyorum ama o kadar zor oluyor ki cocukla,
İşin tuhaf tarafı eşim benim gibi sinirlenmiyor sinirleniyor gibi yapıyor ama sinirlenmiyor, ben senin yerinde olsam dilekce yazarım biryerlere ulaşırım cunku kadrolusun diyorum ben ne yapayım diyor zaten başka da dediği birşey yok, ayrımcılık yapılıyor ve surekli aynı kişiler gidiyor ama eşim sesini cıkarmıyor hakkını aramıyor, mesaiye mi kalınıcak eşim, biryere mi gidilecek eşim surekli eşime soyleniyor ve calıştığımı da biliyorlar, bıktım artık her yaz her yaz, ev hanımı olsam sıkıntı değil evimde kalırım ya da eşimle giderim ama calışırken cok zorlanıyorum ben burda ona ne var ki işten cık denizlik yerde oh ne guzel olan bana oluyor cocuğun duzeni kacıyor, bekarlar var eşi calışmayanlar var ama niye surekli eşim, birşeyler yap diyorum belki sonuc alamazsın ama en azından cabalamış olursun diyorum ne yapayım ne yapayım... Daha 3 ay once gitti goreve
İsteyerek gittiğini duşunmeye başladım ve inanın boşanma aşamasına geldik şu an, surekli tartışma cıkıyor, telefonda sesini bile duyasım yok o kadar sinir oluyorum o bana laf sokuyor birbirimizden soğuduk inanın şu an işyerinde olmasam ağlıcam, zatme kendi ailemle sıkıntım var bir de eşim eklenince dayanamıyorum