Sorunlu, yaslı karı koca bir ev sahibim var. Oturduğun eve gecen sene tasındım, malum İstanbul şartları kiralar cok pahalı, ailemin desteğiyle odedim kiramı, maddi yonden cok sıkıntılar cektim. Memleketime yatay geciş yapıyorum bu yuzden esyalarımı toplamak icin perşembe gunu geldim eve.

Ben buraya taşınalı 9 ay oldu, taşınırken ev sahibine kira+ depozito odedim. Her ayın 1'i kira gunudur, bu ayda depozito var diye odemedim ev sahibine soyledim. Ev sahibi zorla kira istiyor 3 gune gittin gittin, yoksa kira alırım diyo bende tartıstım, vermem kira depozitem var diye. Bu ayın sonuna kadar kira vermemem odememem gerekiyor normal şartlarda, Ben kira vermem diyince 70 yaşındaki adam pat diye kapıya geliyor kapıyı resmen yumrukluyo kira diye 2 gundur etmediğim kavga kalmadı.Bugun son aidatı vermeye gittim şimdide boya parası diye tutturdu.( kirayı vermediğim icin onun yerine boya parası adı altında para istiyor) bende 9 ay once boyandı bu ev ne boyası evde bir tane leke yok dedim , gercekten bir basıma yaşadım hep memlekettydim eve sadece yatmadan yatmaya geliyorum cok yoğun bir okulum var. Ben gozumle gormeden inanmam eve bakmaya gelecem , en ufak bi yerinde bişey goreyim alırım parasını, gozumle gormeden inanmamak dedi. Bende kabul edemem ozel eşyaların var dedim tutturdu duvarlarına bakma gelecem diye.

İnanın canım cok sıkkın, para almak icin elinden geleni yapıyorlar karılı kocalı, ozel eşyaların var , ayrıca bi basımayım eve asla alman isterse karısı olsun almam eve taşınana kadar, vallahi billahi duvarlarda iğne ucu kadar bir iz yok, zaten bir basımasyım kucuk bir odasını kullandım sadece, bundan sonra kapıma gelirse polis cağırmayı duşunuyorum kapıma geldiği saat gece 12 ( karılı kocalı) Ev sahibinin zorla kiracısının evine girme hakkı var mı bu durum beni cok rahatsız etti , bu durumda ne yapabilirim, amac duvar boyası felan değil boya parası adı altında kira almak, birde cok fazla hakaret ediyorlar, kalp hastası diye her lafıda soyleyemiyorum ama inanın soyledikleri lafları kaldıramyrm , evime zorla girmek istiyorlar asla almak istemiyorum eve bana yol gosterin lutfen. Boya parası olarak 1.500 lira istiyor

)Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben otururken evi boyayıp oturdum, depozito + kira 3.000 lira para odedim,bana depozitiomu vermedi bende kiraya say o zaman dedim onu da kabul etmedi. Benden onceki kiracısınada aynısını yapmış ta iş yerine kadar gitmiş boya parası diye para almıs) sorun para değil adamın surekli baskı yapması ev sahibiyim diye