bizm babamla ilişkimiz hic bir zaman belli bi sınırdan daha oteye gecemedi herzaman ikinci planda olan biz ailesine daha yeni yeni yakınlaşan bir babamız var.. kardeslerim benden daha da kırgın kusgun cunku yanımızda maddi manevi olmamak icin elinden geleni yapan babama hediye almamıslar kutlamadılarda gununu.. biz eşimle hediyesini aldık verdik babam şaşırdı sevindi mutlu oldu ben herzmn alırım veririm sonucta o benim babam allah canını sağ etsin .. sorun şu Eşim gece bana dediki sizin ailenizde neden kimse birbirine sarılmıyor biz hediyesini aldık kalkıp sarılmadı bile kuru teşekkur etti ayrıca kardeslerin neden babana hediye almıyor da b tek sen alıyorsun cok tuhafsınız aranızda hic sevgi yok gbi ... biz oyle degiliz dedim bende babam annem kendi ailesinden sevgi gormemis sana anlattım bizede cok fazla sarılıp opmezler bu hep boyleydi ben de isterdim ama olmuyor ne yapablrm kardeslerime ne diyebilirm ki dedim... Eşimde sen cok hayırlı bi evlatsın umarım benim kızımda senn kadar hayırlı bir evlat olur ama ben baban gibi olmuycam kızımın kıymetini bilecegim dedi dondu yattı

Kızlar icimden birşeyler koptu resmen bende isterdim ailem daha sevgi dolu olsun evlatlarını duşunsun birbirmize sarılalım ama yok işte yokk olmuyor eşimin ailesi birbirlerine durmadan sevgi sozu paylasır sarılır oper eşim boyle gordugu icin bizmki ona garip geliyor ... Ama beni cok kırdı bu sozleri sonucta bu benim kanayan yaram ... ustelik ben ailemi krdeslerimi degiştiremem ki ... icimden bu adam benim yarama neden boyle tuz basıyor neden benim ustume geliyor sanki bana acıyor dedim .. sizce alınganmıyım yoksa eşim beni neden bu denli kırdı bu konuda sanki onu kıskandım sanki o bu guzel durumuyla bana hava atttı