Merhaba herkese, 25 yaşındayım ve bu zamana kadar 2 ilişkim oldu. İlki tam anlamıyla geri kafalı ve psikopattı ve cok gecimsizdi ofke kontrolu olmayan kufurbaz kadına saygısı olmayan biriydi, bana dunyayı dar etmişti (eski konularımda bir miktar anlatmıştım) kavga gurultu hakaret kufur neyse 5 yılın sonunda ayrıldık. Aradan 1 sene gecti başka biri oldu o da kendi icinde sorunlu biriydi ve biraz gerizekalıydı. Yani hakaret etmiyorum boş biriydi kaypak gevşek biriydi ve kafası pek basmazdı. Onunla da kısa sureli ruhsuz duygusuz sacma sapan bir ilişki yaşadık bitti gitti. Kısacası aklı başında ve benim kafama gore biri cıkmadı karşıma hep aptal, karaktersiz ve benim seviyemin cok altında tiplerle ilişki yaşadım.
Duzgun bir ilişkim olsun isterdim acıkcası ama neden istediğim gibi birileri değil de boyleleri beni buluyor. Cirkin değilim, sıkıcı değilim, pozitif biriyim neşeliyim, sakin ve anlayışlıyım. Yani sırf kendim de değil etrafımdakiler boyle soyler. İyi bir bolumde okuyorum. Biraz kiloluyum, kilo veriyorum ama kilo vermekle olacak bir şey değil gibi duruyor. Okul dışında da pek cevrem yok acıkcası. Ben kiminle tanışacağım da kafama gore bir ilişkim olacak. Hoş, tanışsam ve gercekten istediğim gibi birini bulsam dahi bana bakmaz gibi geliyor. Son zamanlarda biraz kafama taktım bunu. Oyle evlilik hayallerim yok zaten daha okuyorum ama hayatımda kafama gore biri olsun duzgun ve duzenli bir ilişkim olsun istiyorum
Niye duzgun bir ilişkim olmuyor?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Niye duzgun bir ilişkim olmuyor?