Oyle uzgunum ki gercekten artık icim sızlıyo... gercekten benim gunahım ne?
Her kv gelişimde bebek konusu acılıyo her şeyi bebeğe bağlıyo nasıl desem İnan ’ın suan icimin sızısından onu hatırlayamıyorum bile...
Gitmiş kendi basına ot almış neymiş ben kadına sormuşum benim yumurtalıklarım calışmıyor bana ot ver iceyim bende salaktım yedim zaten. Zebra sanada vereyim ic yumurtalıkları calıştırıyormuş diyo...
Eee sen kendine mi aldın bana mı kendine aldıysan 50 yasından sonra yumurtalık calıştırıp cocuk mu yapacaksın yani bu ne alaka?
Kendime almışım ama sizede vereyim oğlumla beraber icin (oğlumla

Ya anlamıyorum gercekten iki kere hamile kaldım bunu biliyo ve bunu bilmesine rağmen bana bu muameleleri yapıyo en sonunda bende patladım dedim yani anne teknik olarak sorun bende değil oğlunda...
Bu arada eşim test verdi arkadaşlar ileri hareket en az %50 olması gerekirken eşimin %25 ve bi ara tutun kullanımından dolayı bu oranında iyice duştuğunu duşunuyorum neyse velhasıl kelam
Ben cok yoruldum herkesin cocuk sormasından ne zaman bebek mujdesi almak istediğinden şimdi diyeceksiniz ki duşunmuyoruz deyin bunu defalarca soylememe rağmen ay onun cocugu olmus vah bunun cocugu olmus ya gecende seni ruyamda gordum cocuğun vardı işte ruyamda gordum bahcede cocuk geziyodu falan filan...
Suan ev yapıyorlar da muhabbet su:
Biz şimdi ev yapıyoruz burası cok guzel olacak sakın bizden istemeyin dedim niye isteyelim bizim evimiz var dedi ki aslında burası sizin icin daha iyi bahceside var Allahım dedim icimden sana geliyorum

Yani cocuklar olur bahcede oynarlar

Offf offff benim gunahım ne gercekten anlayamıyorum

Artık cok zoruma gidiyo ne yapmam gerektiğini gercekten bilmiyorum