Fİkİrlerİnİze İhtİyacim var
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Fİkİrlerİnİze İhtİyacim var
-
02-10-2022, 22:42:05Eşim ozune bakıldığında iyi biridir. Bana değer verir, onemser ve sevdiğini hissettirir. Bir kac konu dışında evliliğimizle ilgili hicbir problemimiz yok. Bunu neden belirttim cunku bu sabah yaşanan olayları okuduğunuzda kafanızda eşimi karakterize edebilmeniz adına. Aynı iş yerinde calışıyoruz ama gun icerisinde birbirimizi gormuyoruz. Departmanlarımız farklı. Kısa giyinmeme karışan birisi. Ama son zamanlarda tabularını yıkmıştı. İşe giderken elbise giydiğimde aramızda hicbir problem yaşanmamıştı. Bugun yine elbise giydiğimde giymeyeceksin, oturmana kalkmana dikkat etmiyorsun dedi. Bende, "ne demek dikkat etmiyorum ozellikle oturmaya kalkmaya dikkat eden bir insanım ben" dedim. "git değiştir ustunu dedi" Salona gittim sinirden ağladım. Geldim sinirli bir şekilde (elimde olmayan sebeplerce) uzerimi değiştirdim.Dedim ki " ne giyeceğimi bilmiyorum beni bekleyeceksin dedim" 10 dakika boyunca birbirimize surat asar bir şekilde hazırlanmaya başladık. İşe gitmek icin arkadaş bizi almaya geldiğinde ben giyeceğim pantolonu utulemeye başladım. O da seni bekleyeceğimi zannediyorsan yanılıyorsun dedi. Ayakkabısını giydi indi aşağıya. Bende aradım gelmiyorum işe gidin siz dedim. Surekli bir şeyler soyleyip(geleceksin tarzında) arkadaşının yanında telefonu suratıma kapatıyor. En son aradığımda da kufur etti. Şahsıma değil ama neticede cok samimi olmadığımız bir arkadaşımızın yanında. Onunda beni ısrarla beklediğini anlayınca aşağıya indim. Yol boyunca hic konuşmadık. Umursamıyormuş gibi bir hali vardı. O umursamadıkca ben daha cok sinirlendim. Ama sinirlerime hakim oldum. Şimdi nasıl davranmalıyım hakkında en ufak bir bilgim yok. Sinirden yanlış davranıp haklıyken haksız duruma duşmek yada onun daha da umursamaz davranmasına sebep olmak istemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var