Kendini sahipsiz hissetmek..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kendini sahipsiz hissetmek..
-
02-10-2022, 22:41:33Artık biliyosunz temmuzda nişanım olacak.. daha cok erken biliyorum ama bazen nişanlanacagım adamla maddi durumları konuşuyoruz ev alırız fln. Benmde babamdan kalma evim var. Evlendikten snra ev alıncaya kadr orada otururz dedim borclarmz bitene kdr ev kucuk 1+1 oda kabul etti hem kira hem ev borcu odemek zor olur dedim. Ama şimdi annemden oğrendim ki abim yengem ev almayı duşunuyorlrmış halamda anneme kiraları alırlr oderler demiş benmde evimi kastederek. Annemde onumuzde nişan duğun kızımz var demiş bu ne şimdi oyle kapanmş konu.. anneme konusucam dedim şimdi konuşman olmaz nişan bi olsun konusu acılır o zaman soylersin dedi şimdi durdk yere olmaz dedi soylersin abine dedi baktın yan cizio olumsuz konusuyo damardan vurursn dedi. Sustum şimdilik ama kendmide kotu hissettim .. yenge hnm ve halamn altından cıkıyo bunlr hep. Abimde karısına uyuyo doğal olarak. Kendmi yanlız hissettim eger bu ev mevzusunda da yanlız kalırsam iyice soğuyacagım ailemden. Annem mevlam bi yol gosterir dedi merak etme sen soylersin duruma gore bakarsn dedi. Şimdi halama soylersen ortada nişan yok akibiyetin belli değil der dedi. Bazen sus ne halleri var ise gorsunler kendi işini kendin hallet diyorum kimseye minnet etme ..