Bir onceki actigim konuda yardımcı olanlara teşekkur ediyorum konuya giriyorum.

Evleneli 3 yıl oldu birde rabbime şukur bir evladım var allah isteyen herkese nasip etsin. Evliligimde herhangi bir sorun yok ama bazen cok bunaldigimi hissediyorum zaten evde tek kalamama gibi bir sorunum var birde haftada bir kez de olsa dışarı cıkıp bir aktivite yapamamak beni cok bunaltıyor. Şu 3 yılda yaşadığım maddi sıkıntının 3te 1ini bekarken yaşamadım bunada şukur deyip gecistiriyorum fakat bunaldigim icin bazen eşimin ustune cok gittiğimi hissediyorum fazla değil 1 2 saat sonra pişman oluyorum hemen gonlunu almaya calışıyorum. Hic bir zaman bencil biri olmadım suyum eksik bunu istiyorum yada başka birşey sadece bazen ayda 1 de olsa en azindan eşimin aklına gelip beni alıp biryere goturmesini bekliyorum bunları onunlada konusuyorum ama yok tamam diyor haklısın diyor ama ay sonunu goremeden maaş bitiyor borclar vs. Evde birşey yapalim desek başbaşa kalmak imkansiz ailesiyle yaşıyoruz. Bazen anneme gidiyorum 1 hafta kalıyorum eve gelesim gelmiyor ama mecbur acaba diyorum boyle yaparak kendimden uzaklastirir miyim eşimi bazen cunku kaynimdan bir efsane duyuyorum bunu her anneme gidip gelişimde tekrarlar eltim icin bunu soyler "x te zamanında annesine giderdi 1 ay kalırdı gelmez di" ve kaynım eltimi aldatmış bir adam eşime sonsuz guveniyorum kendimden cok ona guvenirim ama allah şaşırtmasın acaba şeytana uyar mı? Ne yapmam lazım anneme gitmeleri azaltmalimiyim