Ablam namazında niyazında kapalı liseden imam hatip mezunu şuan hemşire. Ablam in ne cıktığı ne konuştuğu olmuştur. Gorucu usulu ile polis olan biriyle evlendi. Ailesi ablam i buldu ve Âdeta evimizi su yolu yaptılar almak icin. Evlendiği kişiye x diyeceğim. X ise şehir dışında polis di. Cok goruşmeden konuşmadan evlendiler. Basta anormal hareketler i olsa da zamanla evlilikleri oturdu. 8 yıl evli kaldılar. İlk 2 seneden sonra kavgalar başladı sudan sebepler den ablam i dovmeler gece vakti evden kovmalar vs. Adam son yıllarda hep havalar ısınmaya yakın bir tuhaf oluyordu dengesi bozuluyordu. Son 3 yıldır gereksiz kıskanclıklar başladı. Ben doğum yapmıştım ablam da x le bize gelmişti eşim onlar giderken ablam a dedi abla yalnız bırakmayın eşim in size ihtiyacı var gelin gidin diye. Ablam lar eve gittiğinde ablam i dovmuş sana niye oyle dedi diye. Ablam şarkı soylese unuttun beni zalim diye. Unutmuş unutmuş ama sen unutmamış sın demeler. Ablam in telefonunu kurcalamalar . Ablam la fotoğraf cekmiştik bu fotoğraf da değişik bakmışsın sevgili mı yaptın kendine orda demeler avm ye gitmiştik. Ablam in ic camaşırlarını kontrol etmeler kıyafetlerini incelemeler falan. Son 1 yıldır iyice kafayı yedi. Ablam a diyordu sen beni aldatıyorsun biri var zaman gosterecek. Ablam i dover di ablam da ona soğuk davranınca kesin biri var sen onunla yapıyorsun demeler. Ablam in karnı ağrısa elini karnına atsa seni cok mu zorladı demeler. En son bu ruya goruyor ruyasında kısa boylu zayıf bir adam evden cıkıyor diyor o işi yaptım gidiyorum. Bu ruyadan cok etkileniyor. Cocuklarının doktoru kısa boylu zayıf. 4 yaşındaki cocuğu konuşturuyor sen falanca beylerin evine gittin mi. Cocuk diyor gittim annem vardı yengem vardı yengem yemek yaptı bende doktorun cocukları ile oynadım sonra dağlara gittik resim yaptık diyor. Evi nasıldı diyor duvarlar yeşil kırmızı renk de idi diyor. Bu inanıyor cocuğun lafina. Ablam ı uykudan yumrukla kaldırıyor dovuyor başına silah dayıyor tetiği cekiyor. Ablam canını zor kurtarıyor komşuya sığınıp polisi arıyor. Polis gelip x i goz altına alıp uzaklaştırma kararı veriyor. Adama gir araştır doktorun evinin guvenlik kamerasına baktır dememize rağmen hicbirşey yapmadan boşanma davası actı. Ablam onceden defalarca demiş telefonu mu al git baktır goruşme detayı ma baktır demesine rağmen hicbirşey yapmayıp kafasındaki paranoyak duşunceye inandı. Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını guvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde sucsuz yere diye cok uzuluyor. Ailesi aradı kızım oğlumuz un tedaviye ihtiyacı var dediler ama baktılar ablam elinde kalacak oğullarının bası belaya girecek diye kendilerini geri cektiler ve boşanma durumunda evi kurtarma tazminat vermemek icin herşeyi yapar durumuna duştular. Koyun can derdinde kasap et şeklinde. Keşke ablam in başına bunlar gelmeşeydi kız 10 kilo verdi 2 ayda. Cok uzuluyor . Burdaki yorumları ona okutacağım. Teşekkuler