Aslında aileler denk birbirine. Memleketler aynı maddi durum aynı eğitimler kısmen aynı falan. Ama nişanlımın yeğenleri tam gorgusuz şımarık saygı edep ne bilmeyen tipler. Sanki dağ başında yaşamışlar insan icine girmemişler. Nişanlıma aman aman aşık değilim. Onun hatırına gormezden gelecek durumda değilim. İki ay sonra duğun ve ben bu aile ile niyeyse goruşmek istemiyorum. Dediğim gibi akademik olarak hem akrabalar hem kendi ailemiz denk ama nişanlımın ailesi kendini hic geliştirmemiz.
Oyleki beni istemeye geldiklerinde koskoca kızlar evi birbirine kattı dolapları kurcalayıp parfumleri sıktılar. Anneler yapmayın etmeyin demedi.duğun olacak ailem cocukların terbiyesizliğini halen daha konuşuyor.
Gecen hafta ailemi davet etti gorumcem.ilkokul 5 e giden kızı karnesi hep cok iyi ama tam bir hanzo. Konuşmaları okadar kabaki. Anlatılacak gibi değil.benim modum zaten duştu nişanlım fark etti.
Nişan CD sini izlerken kadının biri ayağına basmış onu gordu. Kadına it dedi. Annesigil guldu ama nişanlım ayağa kalkıp yanağını sever gibi yapıp balkona sesledi kız gitmedi anladı azar yiyecek hemen dışarı cıktı.
Sorun şu hanımlar bu kızların hepsi aynı şımarık ve saygısız.evlendiğimde korkuyorum bunlardan eşyalarıma zarar verecekler ozelimi karıştıracaklar diye. İstemeye geldiklerinde klozeti bozdular. Apartman diafonu ile uğraştılar abim uyardı. Benim dolabımdan takı kutumu alıp dağıttılar. Benim yuzum yok diyemedim bişey abim odaları kilitledi. Hep evlerini merak ettik acaba nasıl diye. Site te gelince şuurlarını yitirince mağarada yaşıyorlar sanıyordum. Cokta guzel balkonlu bahceli apartman dairesinde yaşıyorlar.
Nişanlıma bahsedeyim mi şimdiden evimde edepli oturup gitsinler diye uyarması icin yoksa erken mi