Hanımlar merhaba bu benim ilk konum uzun olacak kusuruma bakmayın hemen konuya geciyorum benim liseden bi arkadaşım vardı gecen ay kacarak evlendi bunu bize baya sonra soyledi şok olmuştum boyle bişeye herneyse cok ta sorun etmedim gecen 15 Haziran da duğunu vardı benim de o gun ve ertesi gun sınavım var cok onemliydi farklı ilcelerde oturuyorduk gitmem mumkun değildi arası baya uzaktı gidemedim haliyle kendisi de aramadı gelin falan demedi sadece mesaj atmıştı işte sonra hic konuşmadık yapım gereği cabuk kusen alıngan biriyim benim sınavım olduğu halde hic başarılar nasıl gecti diye sormadı bende onu aramadım dun başka bi arkadaşımla konuşurken birden gaza geldim ve mesaj attım o da şu şekilde ‘Konuşmayalı bir ay oldu arkadaş değiliz galiba ’ yazdım gece sonra yattım sabah bi kalktım 20 cevapsız arama eşinin telinden de aramış mesaj atmış mesaj şu şekilde ‘Beni gece arama kaldı ki hic arama mesaj atma numaramı sil ’ diye bende cevap olarak bu laftan sonra olsem tek laf etmem ne oldu bilmiyorum kendi kendine tribe girmişsin keşke seni hic tanımasaydım yazdım sonra beni aradı gece mesaj mı atılır ben artık evliyim arkadan da eşinin sesi geliyor o da akıl veriyor ona bende ne var bunda beni bilmiyor mu falan dedim yuzune kapattım ikisin de numarasını sildim engelledim ayrıca kendisi de gece beni arıyordu şimdi ben ne yaptım ki rahatsız oluyorlarsa duzgun bi dille soyleyebilirdi boyle sacma tavırla soylemesi kalbimi kırdı artık hayatta konuşmam onunla sizce kim haklı hanımlar yorumlarınızı bekliyorum.