siz olsanız ne yapardınız ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- siz olsanız ne yapardınız ?
-
02-10-2022, 22:09:57Merhabalar sizlere bir konuda daha danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkur ederim. Daha oncede bahsetmiştim sizlere 1 yıldır devam eden bir ilişkim var aileler biliyor yakın zamanda istemeye gelecekler. Onun ailesi ve sulalesi bizi ssozlu gibi biliyo. Hepsi tanıyor beni. Ben şehir merkezinde kalıyorum o ise ilcede . İlce ile şehir merkezi arası 40 dk mesafe. Calıştığı icin haftada sadece bir gun gelebiliyor pazar gunleri. Ama her gelişi ayrı olay oluyor . Oğlanın babası abisi beni arıyor bu cocuk cok geliyor biz korkuyoruz yoldur başına bi iş gelir falan diyolar gelmesin engel ol diyolar. İlişkinin ilk başlarında haftada 3 gelen adam şimdi iki haftada bir defa geliyor o da cok gec ne bir yere gidebiliyoruz ne de zaman gecirebiliyoruz. Abisi yeni evlendi . ama hala değişmedi her şey daha kotu ben abisi evlendi vazgecer dedim ama değişmedi . Bugun bana diyor ki ben pazar gelemeyecem cumartesi gelecem hem işim var orda hemde seni gorurum dedi. Bende sinirlendim işin icin niye geliyorsun benim icin gelmiyorsun dedim işin nedir diye sordum bana bayan elamanının pazar gunu sınavı olduğunu onu getireceğini soyledi ( bayan elemanı ona aşık zamanında bir cok sıkıntı yaşamıştık bu kız yuzunden ). Bende sinirlendim yeter artık dedim sen kac yaşına geldin yakında evlenecez sen hala korkudan yanıma bahane ile gliyorsun dedim . Benim icin geldiğin zaman para gitmiş oluyor, yolda başına iş gelecek oluyor. Ama ne munasebet sen alalemin kızını sınav icin getirip onu bahane ederek benim yanıma geliyorsun ayıp değil mi kac yaşına geldin dedim. Ailen beni yanıma gelmene laf ediyor o kızı sınava getirmene niye laf etmiyor. Cok kırıldım . Bana bağırdı cağırdı senin icin kotu dedi bir dunya laf etti . bana dedi ki yanıma gel de nasıl gelirsen gel demeni beklerdim dedi kavga etti kapattı gitti telefonu. Ama ben kabullenemiyorum evlilik yaşına gelmiş bir erkeğin calışanını bahane edipte benim yanıma gelmesini kabullenemiyorum ustelik herkesin beni bilmesi gelinimiz demesine rağmen sizce haksız mıyım ? soyleyincede kavga ediyor kabul etmiyor beni kotu yapıyor .