Arkadaşlar bildiğiniz uzere boşanıyorum. Bu kararı da bir cok şey yaşadıktan sonra artık bir zahmet aldım.. Kaynana zulmu koca şiddeti.. Hakaret, ayrı olduğumuz zamanlarda başkalarıyla konuşması vs. Evet 1 senedir kaynana zulmu cekmiyorum cok şukur eşimi bu yonden değiştirmeyi başarmıştım. Evet 1 senedir şiddette gormuyorum fiziki.. Bu yonden de değiştirmeyi başardım.. Ama sozlu hakaretleri kufurleri bir turlu bitmedi. Gereksiz kıskanclığı hastalık derecesinde ki davranışları.. Konuları okuyanlar bilir.. Ben zaten 4 5 aydır ailemin yanındayım.. Eşimle gecenlerde barışmıştık ev tutup yanyana oyle gelecektik. Ama telefonda musait değilim dedim diye bir suru ağır laf edip birdaha beni arama falan filan deyip kufur etti. 3 4 gun sonra boşanma davamız var şimdi yalvarıyor. Sizi cok ozluyorum sensiz duramıyorum tamam gelme bekle 6 ay boşanmayalım ben herşeyi halledip sizi alırım falan diye artık aramasın diye hattımı falan değiştirdim aslında alıştım da eskiden duramaz barışırıdk ozlerdim naparsa yapsın giderdim de artık oyle değilim bi nevi akıllandım.. Ama boşanma stresi midir nedir bu ara aklıma gelmeye başladı.. Siz nasıl baş ettiniz bu duruma?