Oncelikle herkese iyi akşamlar.
Hayatı, insanları bir kere daha sorguladığım bir akşamda size biraz icimi dokmek istiyorum. Herkesin ağzındaki şu ‘dış gorunuş benim icin onemli değil ici iyi olsun ’ lafının ne kadar doğru ne kadar yalan olduğunu bir kez daha anladım. Uzgunum ama kimse dışını beğenmediğinin icini merak etmiyor.
Lise ve universitede gercekten kilolu biriydim. Okullarım birer birer bitti kilo verdim kendime baktım. Okul zamanı benimle bir kere konuşmamış, yuzume bakmamış, nasılsın dememiş herkes ki ozellikle erkekler şimdi surekli sosyal medyadan ordan burdan yazıyor. Surekli goruşelim diyorlar. Kac erkek arkadaşım flort anlamında yazdı anlatamam. Oysaki her birinin beni nasıl gormezden geldiğini hatırlıyorum. Bu ikiyuzluluk neden cok merak ediyorum. Herkesi genellemiyorum yanlış anlaşılmasın ben asla insanları yargılamam eleştirmem cunku kiloluyken aynı muameleyi bende gordum. Boyle insanlar olduğuna adım gibi eminim.
Ama bu ikiyuzlu insanlar midemi bulandırıyor. Daha bugun birisi bana yazmış ne guzel olmuşsun sen diye bir erkek arkadaşım. Oysa sorsanız okul zamanı benimle bir kere konuşmamıştır. Ben anlayamıyorum bu insanları neden boyle kotuler?