Ben ABD de yasiyorum. Iki kucuk cocugum var (4 yas ve 17 aylik) Kimsem yok, cocuklara kendim bakiyorum.
Annem geldi kis aylarinda, 3 ay kaldi. Esimle beraber sadece bir kere cocuklari anneme birakip konsere gittik. Uc ay boyunca esimin surekli annene ayip olmasin baskisi yuzunden bir yere gitmedik. Surekli dedi ki annene ayip olmasin, kadin evde yalniz kalmasin vs vs. Ve dedi ki benim annem ve anneannem gelecek, onlar gelince bir yerlere gideriz. Neyse ben de cok ustelemedim. Esimin annesi ve anneannesi 1,5 aydir bizde ve iki hafta daha kalacak. Diyorum ki birseyler yapsak, bir yerlere gitsek, en azindan bir sinema, bir tiyatro, muzikal, konser vs. ama esim hicccc orali olmuyor, duymazdan geliyor, ben ne derdindeyim sen ne derdinde diyor, insanlara ayip olur bizim icin gelmisler, birakip gezmeye gidilmez, beraber gidersek ancak olur vs vs diyor.
Yahu arkadaslar cok zoruma gidiyor yaptigi, kac gundur gizli gizli agliyorum. Normal zamanlardaki aktiviteleri bile yapamiyoruz artik iki yasli insan yuzunden, bir arkadas dogumgunune davet etti, uc saat yol, normalde olsa giderdik ama iki yasliyla hem de iki araba olacak, gidemiyoruz, en fazla parka gidip hemen donuyoruz. Arkadaslarla bile gorusemiyoruz misafirimiz var diye.
Zaten evin icinde iki yasli ve iki cocukla, gece gunduz, uykusuz hizmet etmekten ve iki yaslinin hiccccc susmayan emirlerinden, herseye karismalarindan felaket bunaldim, bir de esimin yaptigi su terbiyesizlik cok canimi yakiyor