Tam bi cirkefim galiba.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tam bi cirkefim galiba.
-
02-10-2022, 21:49:43Erkek arkadaşımla bu aralar problemler yaşıyoruz. Abartısız senelerdir kıskandığımda asla belli etmedim. Huzursuzluk vermemek adına.. Hatta hic mi kıskanmıyorsun ya der guluşurduk, o kadar belli etmemek. Aslında hep cok kıskanctım. Ama şimdilerde duygularımı dizginleyemiyorum. Nereye gitse bi uyuzlanıyorum, ona da belli etmeye başladım. "Zırt pırt arkadaşlarınla bir yerdesin ya,yeter..ne bu gezme sevdası" deyiverdim sinirle. Tabi nereye gitse sorun yapmaya başladım bu surecte, neredesin, kimlesin,ne zaman geleceksin? gibi gibi telefon konuşmaları. Yuz buldum galiba. Sonra hot deyince artık, yavru kedi kesildim.
Tabi hala icimde volkanlar can cekişiyor bir yere gitse. Guvenimi zedelicek bir şey de yapmadı ama kızlara bakar beğenir konuşur mu acaba arkadaşlarına uyup diye senaryolar kafamda. Ben seninle nasıl evleneceğim, hic ozgur değilim demelere başladı. İstediği her yere gitmek istiyormuş sıkıntısız. Boyle yazarken ne kadar cadı bir şeymişim diyorum, ama yaşarken aşırı mantıklı geliyor dediklerim. Lutfen bana bir yol gosterin, istediğiniz kadar sert konuşabilirsiniz ki kendime geleyim. Kendimin farkında olarak tavsiye bekliyorum..