Bu aralar bunalımın eşiğindeyim. Bebeğim ile ilgili bir konu yine

bazen gercekten abartıyor muyum diyorum ama şoyle bi donup hatırlayınca benim yerime başkası olsa şimdiye dek benden beter olurdu.yani ozetle şoyle,bebeğimin gaz donemi inanılmaz zordu,tam bitti derken sadece 1 hafta ara verip diş cıkarmaya başladı ve ben onu yine gaz zannetmiştim. E o gun bugundur en fazla ara verdiği 1 2 hafta olmuştur. O ara veriği donemlerde melek gibi bir bebiş aslında. Ama malesef uzun surmediği icin benim sinirlerim alt ust olmuş bir vaziyette. Şu ara 2 aydır kopek dişlerini cıkarıyor ve aşırı aşırı zor geciyor. Oyle ki artık gin icinde derdi ne olduğunu anlayamıyorum. Ac mı doymadı mı acaba neden yine huzursuz ne istiyor gazı mı var diye suşunup bişeyler yapmaktan kafam corba gibi

uykusuzluk deseniz hic dinlenemiyorum. Gunduz uykusunu uyuyor ama ben o sırada dinlenemiyorum cunku o uyanıkken yemek yapmaya kalksam ayaklarıma yapışım şortumdan cekiyor bir yere kımıldayamıyorum ve bu durjm beni oldukca geriyor. 15 aylık oldu 1 hafta once adım atmaya başladı,tam dedim rahat olucak gidip gezer keşfeder ama onu da yapmıyor yine benim ayağımın dibinden ayrılmıyor. Evet diş ile alakalı olduğunun farkındayım ama surekli mızmız oluşu beni inanılmaz bunaltıyor. Sanki ne yapsam hic memnun edemiyorum gibi. Geriliyorum sesimi yukseltiyorum,bazen soylememem gereken şeyleri soyluyorum. (Git kendi başına takıl artık,yuru artık,biraz bağımsız ol yapıştın bana iyice) gibi şeyler. Emme durumuna gelirsen beni gorduğu yerde emmek istiyor bazen yarım saatte bir. Yemesi guzel olmasına rağmen. Ben ona karşı cok ilgili cok sevgi doluyum ama bu şekilde olunca bunalıyorum neden boyle,gecmeyecek hep boyle olacak diye duşunuyorum. Cok zor gunler yaşadım duzelecek derken bir turlu duzelmeyen,uykusu sabaha kadar bozuk olan bir bebeğim var. Duzen kurmaktan gına geldi. Yemek saatleri belli uyku saatleri surekli bozuluyor dişler yuzunden. Cok bunaldım cok sıkıldım