Eşim, kayınvalidem ve ben 30 Temmuz ’da eşimin memleketine gitmek icin ucak bileti aldık. 1000 lira para verildi. Her şey ayarlandı iki gun once.
Eşim yuksek lisans sınav tarihlerini bekliyordu kac aydır. Bugun acıklanmış ki sınav 30 Temmuz da.
Şansa bakar mısınız ...
Şimdi eşim diyor ki sen annemle gideceksin ben sınava girdikten 2 gun sonra geleceğim otobusle. Kayınpederim memlekette. Sizi alır havaalanından diyor.
Delirmek uzereyim hic ucağa binmedim birincisi bu. ikincisi kayınvalidem aşırı korkuyor kalp krizi gecirmem inş diyip duruyor onunla mı uğraşayım ucak check in prosedurlerini bilmiyorum onları mı halledeyim. Kendime guvenemiyorum yani eşime guvenmiştim.
Eşim yanımda olmadan iki gun kayınpeder kaynana ben kalıcaz orası ayrı mevzu zaten yeni gelinim alışık değilim onlara
Kendi 350 liralık ucak biletini de cope atıyor . Buna da gıcık oldum para kolay mı kazanılıyor? ona gore duşunup almasaydı bir ay once o zaman. sınav o tarihe denk gelebilir diye duşunseydi
Ben dedim gitmem ben kabul etmiyorum.başvurma yuksek lisansa. durdun durdun bu yılı mı buldun nasip değilmiş seneye girersin diyorum
Yok Ales inin gecerlilik tarihi geciyormuş yok dunya tersine donse girecekmiş hayalleri soz konusuymuş.
Ben de dedim iptal o zaman 1000 liranı cope at hic birimiz gitmiyoruz
Gitmeyelim umrumda değil diyor birbirimize girdik bağrış cağrış
Ne yapmalıyım ben gitmek de istiyordum aslında hic bir yere gittiğimiz yok değişiklik olacaktı
Kim haklı?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme