Merhaba. Artık bu sorunun icinden cıkamıyorum. Doğumdan once saclarım sarı belimde , makyajım bakımım gayet guzel, 58 kilo biriydim. Hatta doğumdan cıktım sadece 10 lilo fazlam vardı. Bakıyordum o uykusuzluğa rahmen kendime. Eşim askeri personel ben egitimciyim. Eşim cok uzun sure goreve gitti gurbette hep yalnız kaldım. Bu surecte cok onemli bir sınav vardı girmem gereken ona da hazırlandım. Işe de gittim mecburen. Neyse ben aman mama yemesin sut olsun bira mayası tableti vs derken 10 kilo daha aldım. Sonra sınavı kazandım. Bu buyuk motivasyon oldu 18 kilo verdim. Sonra yeni isimde hic Mutlu olmadım etrafımdaki insanlar nedeniyle. Tekrar verdiğim kiloları geri aldım. Şu an cok aşırı mutisuzm. Hicbirşeyi yapamamış hissediyorum.kendimi. saclarımdan eser kalmadı simsiyah . HÂl emziriyorum bebeğim 29 aylık. Bırakacak gibi de değil. Beni goren biri taniyamiyor. Hicbir kiyafetim olmuyor zayen. Eski halimden eser yok. Psikolojik olarak ta coktum. Kendime guvenim sıfır. Insnalarla iletişim kuramıyorum uzun sureli. Cok yoruldum. Bebeğime aşığım ama kaldıramadım kendimi toparlayamıyorum bir turlu. Bi sure diyet yapıp tekrar bozuyorum. Saclarımı tekrar boyasam mi yapmasam mi kafam cok karışık. Herşey karışık. Eşimle aram asla eskisi gibi olmadı. Cok yorulduğunu soyluyor o da bende. Cok yalniz kaldık galiba cok yalnız kaldım. Nasıl bu durumları aşabilirim. Bana yardım edin. 15 yaş buyuk gosteriyorum. Gozlerimin etrafındaki cizgiler artık bello oluyor.