Arkadaşlar,
Benim hayatımda biri vardı onu cok seviyorudum, aşık olmuştum ve asik olunca insanın gozu kor olur. Kotu taraflarını aslında goruyorsunuz ama yakıştıramıyorsun. Ben sevgilimi cok sevdim manevi olarak cokta yardim ettim, ama surekli gel gitlerin beni yoruyordu ailesiyle problemi bana yansıtırdi. Aslında kimse onu onemsemiyordu sadece ben değer verdiğim icin bende geciriyordu sanırım sınırını. Bir gun yine tartıştık ve ayrıldık, da doğrusu ben ayrıldım sonra bana geri donmek calıştı, ben soguk davraniyordum ona. Ama icimde bir durtu girdi instagram şifresini bilmiyordum ama birşey yazdım ve gozlerime inanamadim hesabına girdim.ve yazışmalarını gordum. Hani sanki Rabbim benim gozlerimın acmasını ister gibi . Busuru kızlara yazmış. Bi tane kız gozume carptı spor salonunda tanışmışlar. Kız orda calışıyor. Flort tarzıyla konuştular. Bende bu kıza yazdim ki onun hesabında benim sevgilim bu. Aramızda bişey yok felan demeye basladi. Bi kac saat sevgilin bunu oğreniyor ve bana ağıza alınmicak sozler soyledi. Sonra ozur diledi aramızda birşey yok. Kız buna demişki : eski sevgilime cok benziyorsun vsvs. Ben ayrıldım ondan. Ama cok acımasız davrandı yani aslında okadar cok şey var ki anlaticak kısa kesiyorum ) Herneyse bi kac ay sonra sevgilim pisman oldu ve mesaj atmaya başladı beni isteyen başka kız var yoksa ona şans tanırım beni kabul etmesen yoksa yanlış yola girerim başkasıyla olursam yuzum olmaz bida senle konuşmaya dedi. Cok zoruma gitmişti.. Sonra baktım bu surekli cevrimci kimle konuşuyorsun dedim. Once soylemekbistemedi sonra baya israr ettim Ya sorma başımda bir bela var onla uğraşıyorum kimseye soylemeden bu isi hal etmem lazim dedi. Sonra birden bana kizdi nezaman seninle konusursam bela getiriyorsun resmen benim yuzumde oldugunu soyluyor halbuki kendi pisligini uzerime atiyor. O kiz babasina ailesine yazmis ki oglunuz beni yari yolda birakti vsvs. Bana da diyor ki ben o kzii tanimiyorum bir oyun donuyor. Sonra bana anlatti iste bir kizla opustum. Ama kim oldugunu soylemedi.. ve bu kızı ara bulucu olarak soktu. Ben onu her yerde sildim engeledim surekli baska nunaralarla yazdi buldu ve kapima kadar geldi ama gitmedim. Kac keren geldi gitmedim. Sonra esko sevgilim o spot salondaki kizi soktu aranulucu olarak ama niyeti aramızı yapmak degil bozmak. Benim hakkımda gidip iftra atti. Şoyle boyle soyledi Valeria hakkında diye Ve bana dediki eski sevgilin senin hakkinda bu kız hasta felan dedi ve sevgilin benimle yattı soyledi. Bu kız sevgilime yalan şeyler dedi hakkımda sonra sevgilim geldi bana saydı kufur etti sonra ispatladım kızin foyası cıktı.eski sevgilim ise af diliyor. Ona okadsr cok ah ettim ki ona dedim BİR GUN GELİCEK BENİ BU KADINLAR İCİN UZDUN YA OYLE BİR DARBE YİCEKSİN Kİ. .Sen bile sasiricaksin. .

Ustumde atamıyorum cok zoruma gidiyor bunlar resmen ikisi şeytanlık yaptılar oyun cevirdiler kurban olarak beni sectiler . Belki duygusuz yazdım ve karışık ama turkcem iyi degil keşke da ifade edebilsem kendimi ama elimden gelen bu. Cok zoruma gidiyor kızlar. .

Bu eski sevgilim denen alcak bana şiddet gosterdi ona karektersiz dediğim icin bana vurdu cok kotu bende arabadan indim koştum yere duşup kolumu kirdim dizlerim hep kanadı. O an rapor almadım. Keşke alsaydım keske ama o kolum halem cok ağrıyor

Siz benim yerimde olsaydınız arabulucu soktugun kişi ile aldattığını ogrenseydiniz ne yapardınız? Nasıl tepki gosterirriniz? Neler derdiniz. Eski sevgilinize kufur edip kizarmiydiniz?

Bide şunu soylemek istiyorum bu kız hakimdi yalan yanlış şeyler soyledi ya hakkımda? Rahatsız ettiler ya beni polise şikayet etsem olur mu? Yoksa cok mu sacma olur.

Yardımcı olun lutfen