Bana akil verin ya

6 Ay oldu nisanligimdan ayrilali Ben bitirdigim Halde daha cok uzuluyorum ve aci cekiyorum arasira pismanlik duyuyorum..
Ayrilma Sebebim aileme karsi saygisizlik etti diye Tabi bunun onceside vardi .. Ondan Once Hep yuttum Ama son olayda Artik patladim dusunmeden o anda bitti dedim ve herkes Oyle bildi oysa icten istiyordum aslinda .. bi yandan Ailem bi yandan o ne yapacagimi bilemedim.. o evden Oyle uzuntuyle cikmak istemedim Bide uzagaa gelin gidecektim..
Oda savasmadi Ama okadar ozur diledi etti annesi felan Hep aradi ozur dilediler Ama ben guvenemedim Artik cunku Ondan Once de hep soz vermisti degisecek diye ..
Ailecek Konusmaya geldiklerinde Benimle konusmak istedi Ben savasacak diye umut ederken Beni Bide tehdit etti Eger ki bitirirsem herseyimizi ozelimizi anlatacak diye ve ona guvenerek anlattiim bir sirimi..
o tehditten Sonra icimde herseyi yikti ..
Yinede bitirdim aci cekerek o da ne yapip edip adimi cikarmak icin ugrasti.. Seven bunu yapar mi Ya ? Beni zor durumda birakti Eger savassaydi bitirmezdim..
Simdi 6 Ay gecti Halen aci cekiyorum o ise hayatini yasiyor.. yanlis mi yaptim Ben ? Hayallerimi yarim birakti yikti gitii ...