Herkese merhabalar. Annem ile ilişkimiz her gecen gun kotuye gidiyor gercekten buna cok uzuluyorum. Şoyle anltayım; gecen hafta annemin evine tatile geldik bebeği ile. Ayrı şehirlerdeyiz. 10 Aydır gelmemiştik. Dinleniriz denize gireriz diyerekten cıktık geldik. Annem cok suratsız surekli mutsuz hırcın inatcı herkese karışan bir kadın. Sabahları uyandık ben bebeğimle uğraşıyorum o ise kahvaltı hazırlamaz isterki beraber hazırlayalım. Soylerim anca oyle hazırlar. Soylene soylene kaldırır sofrayı. Bu surede hep 5 karış surat ama. Evdeki diğer yeğenlerime kendi torunlarına surekli bağrınır. Bir tanesi 6 yaşında babası bir sureliğine bize bıraktı ve onu cok azarlıyor. Defalarca uyardım ama inatla bildiğini okuyor. Cok uzuluyorum. Bende dinlenmek icin tatile gelmişim evde boyle şeyler yaşıyorum. Evde surekli gerilimli bir hava mevcut. Kendisi surekli ama surekli internette oyun Facebook instagramda. Bizimle hic muhabbet etmez guzel tatlı bir soz yok. Anca laf sokar başkalarının cocuklarını over eşimin ailesini yerer bizleri aşağılar evdeki cocuklara genc kızlara azarlar daha sayamayacağım bir suru şey. Bizlere asla yemek hazırlamaz mesela kalkın kendiniz hazırlayın der. Cocuklarına ve torunlarına yemekler hazırlamayı enayilik gibi goruyor. Kek borek yapalım bir gun dedim canımız cekti yapmadı. En ufak eleştiride acayip sesini yukseltir iceri gider ağlar. Olmaz olsun sizin gibi evlatlar der. Ablamla surekli konuşuruz neden boyle diye? Bir cok kişi anne evinden kendi evine gitmek istemezken ben geldiğime pişman oldum. Tatilimiz burnumudan geldi. Ters bakışlar laf sokmalar gozumuzun onunde kucuk yeğenime surekli bağırmaları. Ve bu kucuk yeğenimin annesi babası ayrı annesi onları istemedi cocuk babası ile yaşıyor. Bunca şeylere rağmen babaannesi tarafından ititlip kakılıyor. Resmen sinirini boşaltıyor cocukla. Dun sabah ayağa kalkıp zorla yanaklarını sıkıp ağzını acıp yemek tıkıştırdı. Yere bardak doktu diye tum site duyacak şekilde bağırdı. Cocuk iceri gidip bana sarılıp ağladı babama gotur beni diye. Kucağımda Bebeğim ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapmalıyım arkadaşlar ? Cok uzuluyorum senelerdir bu boyle... kucukken bize yaptıklarını şimdi bu yeğenime yapıyor bize hala yapıyor.. siz olsanız ne yapardınız nasıl hareket ederdiniz?