Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hic dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 bucuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim cok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene goruştuk 6 senedir evliyiz eşimin onceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim cok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı cocuktan dolayı hergun konuşuyoruz tlf cok ozlediği icin Kac kere aglastik hic ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya donduk aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada calışıyorlar ailecek goruşuyorduk burda tek goruştuğumuz aile onlardı 1 tanede onun cocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada surekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf cocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama onceden hic gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış ozur diledim geri filan sacmaladi ama ozur msj yok ortada tabi ikinci bir cocuk geliyo bir tane evde var 5 gun bugun cok yalvardı cok buyuk yeminler etti cocuğun ustune kadını eve cağırdım geldi ilk defa yazdı boyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gercekten duşunduğun gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim butun gun baba baba dolaniyo bu ikinci babasını gormeden doğacak hala aynı evdeyiz hic konuşmuyorum o hicbirşey olmamış gibi aşkım canım ben surat yapınca bi sure sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin ustune yemin edeyim insan cocuğunun ustune bile bile nasıl yemin eder diyo surekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı icin dahada cok kızıyorum.