Merhabalar. Ben onceden bir konu acmıştım internette biriyle tanıştım başlangıcta her şey guzelken sonra bir hafta boyunca benimle hic konuşmadı diye. Coğu kişi de beni yedekte tuttuğunu falan soylemişti. Ben de oyle duşunduğum icin artık konuşmayacağım demiştim ama konuştuk ve oğrenci hayatından sonra birden iş hayatına girince bunalıma girdiğini falan soyledi, idare et biraz eskisi gibi olacak dedi barıştık. Barıştıktansonra bir sure yine her şey iyi devam etti ama yine eskisi gibi davranıyor. Hep haftaici yorulduğunu haftasonu benimle ilgileneceğini soyluyordu ama her seferinde bir şey oluyor benimle ilgilenmiyordu artık bende bıktım eteğimdeki butun taşları doktum. Dun akşam surekli gec yazmasından bıktığımı falan soylerken yine hep gec yazıyordu bende numarasını sildim. Numarasını silince soylediklerime hic cevap vermedi surekli sen benim numaramı mı sildin diyip durdu ve hic cevap vermemeye başladı ben işi var sandım bekledim ama meğer oyle değilmiş gecenin 3 unde bile wpye girmiş mesajımı gorduğu halde cevap vermemiş. Oyle olunca bende sabah icimde ne varsa doktum ama duşuncelerim hakkında hicbir şey soylemiyor sadece sen numaramı sildin zaten kafanda bitirmişsin falan dedi. En sonunda yine gorduğu halde cevap vermemeye başladı bende kendine iyi bak o zaman dedim yine gordu cevap vermedi.
Bana duzgunce istemiyorum seninle konuşmayı dese bu kadar uzulmem ama boyle karmaşık davranması beni cok uzuyor ne yapacağım amacı ne onun
Ne yapmaya calışıyor?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne yapmaya calışıyor?