Bıktım ya bıktım !
O kadar uzak durmaya calisiyorum munkasadan aptal gorumce kayinvalde mevzularindan ama yine bir girdaptir ki kurtulamiyorum.
Yani hala inanamiyorum boyle salak mevzularin icin de kendime nasıl yer buluyorum diye. Ya sus muhattaba alma diyorum annemi ariyo kayinvalde beni sikayet ediyo.
Ama benle bir gun once gayet iyi. Aradim 1 bucuk saat konusmusum bagirmaktan bogazim acidi.
Sırf gorumcelerle gorusmuyorum diye bu tantana. Ama kendi kızlariyla kendi de gecinemiyor.
Ben boyle bir aile gormedim.
Kedi kopek gibiler.
Dedim ki ben gorusmuyorum kardesleri orda (kocam yani ) onla gorussunler. Yegenleri orda onla gorussunler. Yeter dusun yakamdan diye cıyak ciyak bagirdim.
Ha dogru mu yaptim hayir. Karsimda ki kadin cahil surekli doldurusa gelen biri.
Ama yeter artik ya. Insan biraz kiymet bilir. Surekli ararim haftada 1 2 giderim yaşli insanlar yalnizlar falan diye.
Bunlari diyince kabul ediyo tamm sagol da e ama sen onlarla konusmuyosun e konusmicam ya konusmicam yani.
Ya cok doluyum kizlar rastgele anlattim cokta ciddiye almayin ama ben bu kadar bu konulari konusmazken hala bu sacma sapan konularin arkamdan konusulmasina dayanamiyorum.
Dedim senin kizlar kac gun gecinde kayinvaldeyle gorumceyle anlat dedim. Her ikisi de evlenmisler evlilikletinin 3. Ayinda temelli kusmusler bir daha gorusmemisler. Ee bunlar zaten boyle gecimsuz fesat insanlar benim ne yapmami bekliyosun diyorum acik acik. Ya hu tukendim ya.
3 gune atlatirim ama 3 gunumu zehir etmenin anlami var mi yani ?
Uyucam uyuyamadim başim agriyo cok gerginim ya. Sesim kısildi laf anlatmaktan.
Tukursem yapismicak lanet olsun ya.
Abi bi duşun gelinlerin yakasindan ya.
Ben de bi gorumceyim ama lanet olsun yani gelinimizle hic munakasaya girmedim 7 yıl oldu. Kendimi kontrol edemiyip bi sinir harbinde dumduz edicem hepsini.
Eşime kalirsa begonfilcim haklisin ben artik ne diyim cahil 65 yasinda kadin diyo. Huyu degismez bu saaten sonra kac yı daha yasayacaklar sen onlara bakma yine ara sor ablalrimdan zaten hayir yok modunda. E ama yeter ya. Yeter yani. Bu insanlarla mesafeli iliski dd yurutulmezki.
Oyy oyy ne yapim ya ne yapim yani.
Hooohh ya
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme