Eşimle catırdayan ilişkim
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle catırdayan ilişkim
-
02-10-2022, 21:32:032 yıllık evliyim henuz 1 bucuk aylık bebegim var severek evlendik ailem istemedi kacarak evlendik askere gitti ailesiyle birlikte oturdum geldikten sonra kendi evimize gectik hemen ancak guzel gunlerin baslayacagi yerde daha kotu oldu hersey ara ara tartismalar olurdu aglardim ama bi sekilde gelir sarilirdi ozur dilemese de bu en guzel ozurdu benim esim oyle romantik biri degildi hic bi zaman ama benim icin aglamisligi vardi evlenmeme sebep herneyse maddi skntilar pesimizi brakmadi işi yok bilmiyorum calismak mi istemiyo yoksa iş mi bulamiyo aza kaanat yok coguda bulamiyo sanirim neyse hamile kaldim bi sure sonra yanliz bi hamilelik gecirdim sabah kahvaltidan sonra cikar aksam gelir eve sonra tv yada tel karsisinda uzun saatler durur ben beklerim sohbet edelm ikimizden yuvamizdan bahsedelm ama olmaz hergun ayni seyler hic isi olmadigi halde hergun gider kapidan bakarm arkasndan bazen gtme derim gecistirir bigun geri cevirmedim hizmetinde bi eksiklik yapmadm ne dediyse o arkadas cevremi dahi bitirdim kufreder oldu bigunde guzel soz soylemedi oysa ne hayallerle evlendik ki benden daha cok severdi neler yapti benim icin doguma gttim geldm bekledim ki opsun sarilsn yapmadi kirkim cikmadan ayaga kalktm yeri geldi yemek yeri geldi temizlik yaptm kendi gtmeye devam etti bebegimiz oldu onun sevincini birlikte yasariz sanmistm geceleri uyumadm bebegimle ilgilendim sabah olunca butun gece uyumadn demek yerine kahvalti nerde dedi bigunde yataklari ayirdi afedersiniz isi dusunce yatagna cagrdi o sosyaldi bense tamamen yanlizdim iste hikaye bu aglamalarimi dahi gormuyo hatta aglarken sunu getir bunu gotur demeye devam ediyo o derece buda beni kahrediyo o kadar degersiz hissettiriyo ki cirkin biri degilm ama esim hic guzelsin demedi ben onun guzeli olmak istedim baskalarina guzel olmak sevindirmiyo ki beni tartismalarimizn arkasndan ben agladm o kapiyi cekip ckti kala kaldm ben sabahladm o uykulara daldi bosansam evladimi dusunuyorum esimden nefret etmiyorum bi evladi babadan mahrum edemem ama biliyorm ki bosanirsak o evladimi benden mahrum eder ogrendim kendi kendimi avutmayi aglayp susmayi kusup barismayi ogretti