Evet oncelikle, kafam karışık ve beni aydınlatacak fikirlere ihtiyacım var.
Birkac gundur biriyle tanışıyoruz. İlk gun telefonda konuşma ve biraz mesajlaşma ardından dun buluştuk. Bu kişiye dair kafama takılanlar var. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Neden derseniz, aramızda bir hoşlantı oluştu ama dediğim gibi aklımı kurcalayan ve icime sinmeyen bir şeyler var gibi. Tabi henuz cok erken, bunun da farkındayım.
Şimdi bu beyefendiyle konuşurken, bir platformda bir şeyler yazdığından bahsetti. Ben de o platformda yazan, okuyan, yani takip eden biriyim. Neyse bu hoş bir tesaduf oldu. Ardından yazdıklarına goz attım ve okuduklarımdan bazıları hoşuma gitmedi. Kullandığı dil irrite etti beni. Yer yer bayağı, argo ve kufurlu bir dil. Sonra birkac tane de, arkadaşları ile arasında gecen dialoglardan bahsetmiş, onları da okuyunca itici geldi. Yani cinsellikle alakalı erkekler arası bir muhabbetten bahsetmiş. Ki onemli olan konu değil ifade ediş tarzı. Neyse bunu gordum ve attım hafızaya. Yarın bunun konusunu muhakkak acayım, nasıl bir tepki verecek bakayım dedim.Bu arada bu mevzu, yuzyuze tanışıp goruşmeden once oldu.
Dun beyefendiyle tanıştık, konuştuk uzun uzun. İlk izlenim olarak efendi, aklı başında bir bey imajı oluştu bende. Ancak dediğim gibi o platformda yazan kişiyle celişen bir imaj bence. Goruşme esnasında ben bu mevzuyu actım. Yazdıklarını okuduğumdan bahsettim. Hatta bunu şoyle ifade ettim:" Yazdıklarını okudum ve orada onu yazanla karşımda oturan kişi farklı iki kişi gibi hissettim. Kullandığın dilden hoşlanmadım, normal hayatında da konuşma tarzının bu mudur?" Ve aldığım cevap sanki cok icime sinmedi. "Oraya takılma, haklısın dikkat etmek gerek, aslında oyle aşırı şeyler değil ama" vs. O da bir acıklama yapamadı kısacası. Mahcup olduğunu ve acıklama yaparken zorlandığını hissettim. Ve yazdıklarında en dikkatimi ceken şey, kendisi lise mezunu, ancak sanki universite okumuş gibi, universite hayatına dair şeyler yazmış, onerilerde bulunmuş. Buna da anlam veremedim. Ama bu noktayı maalesef sormayı unuttum.
Evet geleyim sadede, ne duşuneceğim konusunda kafam karışık. Arada guzel bir enerji oldu, uzun uzun sohbet ettik, nazik ve duşunceli, eğlenceli biri gibi. Ama tabi bunlar kopruyu gecene kadar ki tavırlar da olabilir. Belki bilen bilir, gecen yıl nişanlımdan ayrıldım. Gonlumun kapılarını henuz yeni yeni birine acabileceğimi hissediyorum. Ama korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan, yanılmaktan, yanlış birine guvenmekten. O yuzden, her adımımı kırk kez duşunup atmaya calışıyorum. Sonuc olarak sizin bu tabloya yorumunuz ne olur? Birkac kez daha buluşup gidişata gore mi hareket edeyim, yoksa şimdiden tunelin ucunda ışık yok mu diyorsunuz?
Goruştuğum Kişinin İnternette Yazdıkları
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Goruştuğum Kişinin İnternette Yazdıkları