arkadaşlar merhaba. 4 yıla yakın bir suredir surmekte olan bir ilişkim vardı. 2 yıl aynı sehirdeydik. sonraki 2 yıl ise farklı şehirlerde fakat ayda 3 4 gunde olsa mutlaka goruşuyorduk. ilişkimizin son 2 ayında devamlı olarak işinin gucunun iyi olmadığını kafasının dalgın olduğunu bahane ederek beni daha az aramaya başladı. beni sevmediğini ve aldattığını duşundum ve her defasında bi baskasinin olmadigina dair yemin etti. ki yemin etmeyi gercekten cok onemli bulur ve ağzından cok zor yemin cıkar. bundan 3 hafta once yine beni aramadı oğle 15.00 civarıydı aradım kızdım bi başkası varsa yakarım seni dedim ve kapattim. aramadı sinirim gecince tekrar aradım ve "ne var kızım ne arıyorsun ayrildik" sozunu duydum. ayrıldık fakat 2 hafta boyunca hergun gunde 1 defa konuştuk. ben aradım o actı. işi varsa işi bitince aradi vs. 22 martta yine aradım alkolluydu ki normalde icmez. alkollu olduğunu konusamicagini soyledi. beni sevip sevmediğini sordum. sevmiyorum dedi. ne duymadım dedim bu kez bilmiyorum dedi sevmiyorum dedin dedim bilmiyorum yarın konusuruz bilmiyorum bilmiyorum demeye başladı acıkcası sarhoş gibide değildi az alkol almış belli bende bugune kadar ne yapıyorsam beni sevdiğini duşunduğum icin yaptim dedim biliyorum dedi. bugun konuşcaz ve ben yarın yeni hayatıma baslicam bir daha aramicam seni dedim kendin bilirsin dedi. sonra dondu yarın konusuruz dedi goruşuruz dedi vs. vs. derken dedim ki inşallah cok mutlu olurum ne dedi inşallah cok mutlu olurum dedim ve kapattim suratına. bir daha ne ben ne o aradi. devam etseydik 15 nisanda 4 yilimiza girecektik hic birşey olmadan bu hale geldik
aramıyorum aramicamda cunku biliyorum ki sevmiyorum diyen bir adam aranmaz ama yinede bir umut sizce sadece kafası karışmış olabilir mi birde bi erkek arkadaşı var onla takılmaya başladıktan sonra aramız acıldı ve alkolde o başlattı tekrardan. kıskandığı icin o doldurarak ayırmaya calıştı diye de duşunuyorum. bide boyle anlattim diye ergenmi ki doldurusa gelsin diye dusunmeyin 30 yasinda kocaman adam ama arkadaslar malum onemli fesat bi insan yapar yapicagini. kisacasi bi kac ay sonra doner mi ne oluruz sizce var mi benzer durumları yaşayan uzun oldu biliyorum ama sabrettiniz okudunuz teşekkur ederim.