Belki ben doğru duşunemiyorum sizler tarafsız oldugunuz icin size anlatmak istedim haklımıyım haksızmıyım ne yapmam gerekiyor siz karar verin.
Biz gecen pazar anneme gittik akşama doğru oyle yemek yedik geldik geri o zaman eşim ben gitmem ille benim anneme gidelim diye inat etmişti bende ona haftayada senin annene gideriz dedim, tabi o baya inatlaştı kavga ettik sonra benm anneme gittik, (bu arada bunu parentez icinde belirtmek istiyorum annem calışıyor sadece pazar gunleri evde oluyor)
Sonra ben iki gun once cuma gunu kayınvalideme gittim gunduz eşimde akşam geldi geceye kadar o gunu orda gecirdik işte.
Bende bugun kahvaltıda anneme gidelim dedim oda olmaz anneme gitcez gecen hafta gittik dedi
ben bu sefer cuma gunu oradaydık cuma gitmesek haklıydın ama iş değişti hem annemin Bi pazarı var başka hangi gun gidebilirim dedim annenede akşam gidelim dedim kabul etmedi şimdi kahvaltıdan sonra gitcez dedi bende hic birine gitmeyelim bu pazarı kendimiz gecirelim madem oyle Bi yerlere gidelim dedim yok dedi cıktı arkadaşlarının yanına gitti.
Biraz karışık anlattım ama burda haklımıyım haksızmıyım?