Dual Boot yapmak istiyorum, fakat:
Şoyle oluyor. Laptopuma format atarken flashbellek nasıl ayarlanırsa ayarlansın Boot kısmında tek secenek cıkıyor.
Ama DVD icin aynı şey soylenemez. Cunku: DVD'yi taktım. UEFI mode ve BIOS mode secenekleri cıktı. Windows kurulu ama direkt olarak tek secenek cıktığı icin UEFI kuramadım. Bu sefer Dual Boot yapmak istedim, her ne kadar problem etmesem de kafama takıldı. Yardımcı olabilir misiniz? Ben bu flashbelleği taktığımda hem normal modu hem de UEFI modu, DVD'de olduğu gibi nasıl gorebilirim? Cunku Boot ekranında tek secenek cıkıyor her zaman. Rufus ile ayarlıyorum her turlu yine aynı şekilde aynı sonucu bana veriyor. Sebebi nedir?
Biliyorum cok uzun bir yazı, fakat ayrıntıya girersem yardımcı olmanız icin ben de size konu hakkında en aşina olabileceğiniz şekilde bilgi vermek istedim. Şimdiden yardımlarınız icin cok teşekkur eder. Sağlıklı geceler ve sağlıklı gunler dilerim. Bekliyorum, Laptop onumde ve uygulamaya hazır. Dediğim gibi DVD takınca her iki mod gorunuyor ama USB'de aynı şey soylenemez, cunku her turlu denedim.
Laptop modeli: Fujitsu LifeBooke-744
İşlemcisi: i5-4300M
RAM: 4 GB
(Bunlar da ek detay olsun, daha iyi sonuca ulaşabilirsiniz belki.)
Fujitsu LifeBooke-744 Boot bolumunde tek secenek cıkması
Linux0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- Linux
- Fujitsu LifeBooke-744 Boot bolumunde tek secenek cıkması