Sozlerime nereden başlayım.. Hangi olayımı anlatayım bılmıyorum..

Kızlar ben universitede birini sevdim ve evlendim. Kayınvalıdemle altlı ustlu ev dediler. Nasıl oldu bılmıyorum ama kabul ettım. Duğune bir ay kala şehir dısından gelıp evı bir gordum ki ev ic ice.. Yani once kayınvalıdemin evine giriyorsunuz sonra benim.. Agzım dılım baglandı resmen. Yemekler ayrı denıldı bız sıze karısmayız denildi. Evlendıkten sonra tutturdular yemekler beraber yenılecek dıye.. Anlayamadım olayları sanki benim cizgimden cıkıyordu her sey. Eşim cok iyi biri ama o kdr sessiz ki ailesine hic ses cıkartamıyordu. Bende hıncımı ondan cıkarıyordum tabi. Problemler yaşıyorduk surekli. Sabrettim ama o kdr sacma adetler cıkardılar kı başıma. 3 yıllık evliyim. Hic bir yere tek başıma gitmeme izin vermiyorlar. Eşimde hic dısarı cıkartmıyor beni laf olur diye. Oyle sacma ki.. Her şeye laf ediyorlar. İzin almak istemiyorum kafama gore bir hayat yasamak istiyorum. Musade etmiyorlar. Unuversite de o kdr guzel bir hayatım vardı ki. Kendimi fare kapanına kısılmış gıbı hissediyorum. Eşime ayrılmak istediğimi soyleyınce ben sana ne yaptım aldattım mı şiddet mı gosterdım şunu mu yaptım fılan dıyo. Ama insan sadece bunlardan ayrılmaz ki

Bir kere kayınbabayla tartısmıstım ve evden cıkmaya calıstım. Kayınvalıdem benı tutup napıyorsun kayınbaban seni oldurur dedi. Bende oldururse oldursun dedim. Sonra eşim beni vazgecırmıstı. Olmekten değilde aileme zarar verirse diye korkmuyorum değil. (Cunku onlarda boşanmak yokmuş ta muş muş... Elalem ne der derdindeler) Adamın ruhsatlı silahı var. Artık hic sevmiyorum burayı. Zaten geldiğimden beri hic alışamadım. Surekli hasta oldum. Doktor adaptasyon sorunu yasıyorsun dedi. İlk bir yılım her gun ağlamakla gecti. Bunaldım artık.. Gitmek kurtulmak istiyorum buradan. Eşime gel baska sehıre gıdelım eşya fılanda ıstemıyorum ıkıncı el esyada da otururum dedım. Ben gıdersem aklım burada kalır senınle mutlu olamam dedı. Bende ıyı onları mutlu et o zaman dedım.Daha o kdr cok sey var ki... (Cocugumuz yok bu arada.) Aılesıne nasıl boşanmak isteyecegımı soylecegım bilmiyorum. Tepkılerinden korkuyorum. Pişman olacaksın diyip duruyor eşim kafamı karıstırıyor? Bana karsı ne sohbeti var ne bı gezdırmesı var ne de tam bir sevgi alabılıyorum.. Tum bunlar boyleyken gitme bırakma beni diyor. Ne yapmam lazım?