Psikolojik siddet goruyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Psikolojik siddet goruyorum
-
02-10-2022, 21:13:1210 aydır evliyiz. Evlilik oncesi 1 yıl kadar flort 1 yıl kadar nisanlı kaldık. Jen sevgilik donemi hem nişanlılık donemi kıskanc biriydi eşim. Ama dayanılmayacak boyutlar da değildi. Evlendikten sonra duzelir iyice gecer diye duşundum. Ama daha kotu oldu. Calışan bir kadınım. Surekli iş telefonumu kontrol ediyor kimle konuştum ne konuştum harfi harfine anlattırıyor. Sonra yemin ettirmeye başladı ne konuştum ne dedim yanıma kim geldi ne dedi tek tek soruyor bir yandan iş yapmaya bir yandan cevap vermeye calışıyorum. Kendisine calışıyor ama elinde telefon surekli iş telimi arıyor meşgul mu biriyle konusuyor muyum diye. Evliliğimizin 3. Ayında şiddete maruz kaldım aradığinda hemen telefona bakmadığım icin. O yazınca hemen cevap yazmamı bekliyor eğer yazmazsam surekli arıyor. Hemem kavga cıkarıyor burda yazamayacagim kufurler hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor. Sessiz kalıyorum sorun oluyor cevap veriyorum sorun oluyorum tamam diyip gecmeye calışıyorum sorun oluyor. Onun istediği gibi olmadı en ufacık birşey bizim evimizde kıyamet cıkmış gibi sorun oluyor. Konuşmaya calışıyorum Tamam uzatma diyip kapatıyor ya da bağırıp bağırıp beni sindirip konuyu kapatıyor. Evlendigimizden beri gozumden yaş eksik olmadi. Kıskanclıkları yuzunden cevremde hic arkadaşım yok. Asla tek başıma bir yere salmıyor. Kardeşlerimle cıkabiliyorum sadece o zaman ne zaman eve doncen nere girdin ne yaptım erkek var mı sağında solunda biri var mı diye sorup duruyor mesaj yazmaktan kardeşlerimle vakit geciremiyorum. Aramız iyiyken cok iyi yardım eder ev işlerine mutfak işlerine asla gocunmaz laf etmez zorlamaz ama konu kıskanclık ve ailesi oldu mu başka bir adam oluyor iicinden canavar cıkıyor. Ettiğim yeminleri hattı hesabı yok 5 kere 10 kere 100 kere aynı şeye yemin ettiriyor seni sevdiğim umursadığım icin yapıyorum ben bunları diyor. Bir diger konuda annesinin bizi surekli yemeğe cagırmasından kavga cıkıyor. Kendisi de diyor yeter surekli cagirmasin diye ama ben oyle soylendigim zaman kiyamet kopuyor sen benim annemi niye istemiyorsun ne dedi sana benim annemle arama giremezsin diye triplere gidiyor. Ne annesine saygısızlık etmiisligim var ne de suratımi asmisligim. Calıştığım icin evime gidip ayaklarımı uzatmak istiyoum butun derdim bu. Hakaretlerinden kufurlerinden surekli dovmekle tehdit etmesinden baskisindan yildim. Anlatmaya calisiyorum senin yuzunden oluyor sen kufur ettirion sen kendini dovdurdun diyor. Her zaman dedigi dogru ce yaptıklarınin sorumlusu benim. Ve en sonunda esyalarimi toplayıp baba evine geldim bugun. Aileme herşeyi anlatamıyorum cunku yaşadıklarımi bilseler daha cok uzulecekler. Bende icimi dokmek istedim