Kizlar bir hafta oldu boşandım.bir aydır da cocukla ben ayrı evdeyiz.aksam 11 de yatıyorum.sabah 6.30 da kalkıyorum.ertesi gun yorgunluktan calışamıyorum.bulundugum yerse doğru durust market yok.alisveris poşetlerini tasirken ellerim acıyı.merkrzde eşyalı daire yok.seneye gitmek istiyorum tayin alıp.ev kurmak sacma.cocuk beş yaşında kresten gelince ac oluyo uykusuz oluyo.surekli agliyo.kafayi Yicek gibi oldum.
Kreste eve her gun yirmi dakka yol yuruyoz.sorun evin merkezi olmaması.merkezde ev yok.her gun ızdırap cekiyorum kreş yolunda.su anki evin kirasi 1250.cikmak istiyorum aslında ama merkeze daha yakın bir apart buldum.kirasi 900 ama TV yok.dogru durust cekyat bile yok.cocuk orda rahat edemez.bekar tek kişi icin ideal ama.
Eski eşini aradım.ben bu bu bu zorlukları yaşıyorum.zorluk cekersen eve gel demiştin.esyalati bana birakacaktin.lutfen evde biz kalalım dedim.bagirip cağırmaya başladı.esyalati veremezmis.iyi cocukla biz rezillik cekelim eşyalı kiralık evde cocukla.
Kizlar cok bunaldım.napiyim ben
Not.h.ici temizliği bıraktım.sadwce mutfak copler ve yemeğe konsantryim. Minimym iş yapıyorum h.ici.sadece yemeğe konsantreyim.dun 9 da yattık akşam bugun iyiyim.ama kafamda binbir şey var.bi yandan ev arıyorum.vs vs .inşallah kafayı yemem
boşanmak bu kadar zor muydu
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- boşanmak bu kadar zor muydu