Gecen hafta arkadaşımla tartışma yaşadık ve aramız limoni otesinde. Ve birkac gundur bu arkadaşımın diğer arkadaşlarında bana karşı tuhaflık seziyorum. Gorunce baş eğme tarzında. Tartışmamızda da konu onlar değildi. Sadece o esnada şunu soylemiştim; başkalarının fikirleriyle hareket etmem,bana kimse yon veremez diyorsun ama sana bir gun once yapmam dediğin zıt olan davranışları başkaları soylediğinde anında yapıyorsun. Konuyla ilgili olarak tek soylediğim buydu ama olayın cıkış noktası bu olmadığından ve zaten bu cumleyi takacak kişiler olmadıklarını bildiğimden ihtimal vermemiştim.
Ama bugunku tepkilerden sonra olayı kendimce kurguluyorum. Tum bunlar benim yanlış anlamamdan mı kaynaklanıyor yoksa arkadaşım yarınlar yokmuşcasına basit bir meseleyle başlayan tartışmamızı gidipte boyle oldu diye anlatarak beni kotulemiş olabilir mi bilmiyorum.
Olay zaten yeterince komikken gidip bu durumu onlara sormam daha komik olabileceğinden sormayacağım, oğrenmem de herhangi bir işe yaramayacak belki ama cok zoruma gitti arkadaşlar, ben yakın diye bildiğim arkadaşıma ufak bir serzenişte bulundum ( yukarıda yazdığımdan bağımsız) ve misliyle ağır cevaplar aldım. Bir de gidip kendi arkadaşlarına beni kotulediyse artık kimseyle zerre muhatap olmam bu işyerinde.
Beni kotulemiş olabilir mi?!
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Beni kotulemiş olabilir mi?!