Evet sorum tam olarak bu.
Şiddet,ihanet,saygısızlık yok.
Dun gece birlikte olduk hatta yani iyiydi aramız, bebek istiyorduk 7 aylık evliyiz.
Az once bi tartışma yaşadık, sonucunda iş boşanmaya geldi.
“Şuan boşanmak istemiyorum hazır değilim dedim -cunku calışmıyorum donecek bir baba evim de yok. Kopuk bir ailem var anne ve baba başkalarıyla evli kendi duzenleri var. Evlenmeden once de zaten oğrenci evindeydim.)

Onun uzerine bir sure aynı evde kalırız; yemeğimi,utumu yapmak zorunda değilsin. Para bırakacağım yine gezebilirsin olmazsa birkac aylığına bir arkadaşıma giderim dedi. 1 yıl boyle yaşarız, ailelere zamanla acıklarız diye teklifte bulundu. Şuan yaşadığımız ev babasına ait o yuzden benim gitmem gerekiyor..

Ayrılığın nedenlerine girmek istemiyorum cunku yeterince uzgunum,hayallerim yıkık.. 23 yaşında,7 aylık evliliğimi bitirecek olmak gozumde cok buyuk bir cığ gibi duruyor şuan. Boşanmak asla istediğim bir şey değil ancak “seni sevdim ama” gibi bir cumle kullandı, artık sevmediğini ağzından kacırdı o yuzden donuşu yok..

neyse sozun ozu boşanmış arkadaşlardan,buyuklerimden tavsiye istiyorum.

Nasıl bir yol izlemeliyim boşanırken? Siz nasıl atlattınız?
Yarın iş arayacağım işe girdikten sonra maksimum 3 ay daha kalmayı duşunuyorum bu evde kendimi toparlamalıyım..
Bir de nafaka asla istemeyeceğim ancak 30 bin lira kadar altınım var onları vermeyi duşunmuyorum evden belki yatak odasını alırım başka eşya almayı da duşunmuyorum..

Şimdiden teşekkur ederim, cevaplarınızı okuyor olacağım..