Yeni uyeyim ve ilk defa paylaşım yapıyorum. 8 aylık bir ilişkim var iyi kotu devam ediyor ama gel gelelim ben hic guvenmiyorum ona. Cunku gecmişte cok kız arkadaşı olmuş olabilirde ama biraz capkın gibi sosyal medyadan kızlar eklemeye calışıyor ben kızıyorum tekrar cıkarıyor. Ben sadece inst. ve face kullanıyor sanıkrken bir de ne gorum swarm diye bir uygulama varmış onu kullanıyor. Biraz araştırdım. Sonra bende actım ona istek attım. Genelde 8 aydır ne ins. da nede face de paylaşım yapmıyordu. Ama swarmda her her gun gittiği yeri cek-in yapmış hemde saat başı biliyor ben orda yokum ya gordum beynimden kaynar sular dokuldu. Gecen bir mekana gitti orda ki bir hatunu her yerden takip ediyor soruyorum kim diye eski bir arkadaş dedi. Ama hic zerre kadar guvenim yok ve bu şuphe beni oldurecek. Ve şu da var bu evli arkadaşının evine gider kahve icmeye gecen konuşma sırasında dedim o nasıl bir kadın dedim biraz dedi cıvık dedi o bana şaka yapar ben ona şaka yaparım dedi. Bunu duydum dada deli oldum. Ben şimdi bu adama nasıl davranım ne yapım lutfen bacılarım bir akıl verin.