Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim gorucu usulu ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay cok guzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı cıkarken eve gelince operdim hoşgeldin derdim kendisi ne cıkarken nede gelirken eve ne bi operdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi deyildik . Dunyası ailesi arkadaşları ve telefonuydu. Bir kac defa konuştum boyle resmi soğuk durma diye bana ben herkese karşı boyle yim yapım boyle dedi dedim ben senin karinim benim huyum bu dedi . Baktım olmuyor bir kac tane anlamlı sozler buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye sozlerde insana verilmesi gereken değerlerdi verilmesse insan soğur diodu sozde sırf bu yuzden beni annemlere getirdi taktiklarini aldı evin anahtari ni aldı elimden bana boşanma davası acmaya kalktı kabul edilmedi henuz 3 aylik evli oldugumuz icin sırf bu yuzden sonra aileler bizi duzelttiler tabi cok surmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi annemle olmadın halbuki surekli ya onlar bizde yabiz ordayız boş vakitlerini ya Annesi gil in orda yada arkadaşlarıyla gecirirdi birgun cıkıp elele yeni evliler gibi gezmedik gozumde kaldı

aileside cok mudahale etti bize en ufak tartışmada kışın gelip yanınızda kalacaz siz duzelmiyorsunuz esim tartisinca bana cocuksun bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi 23 yasindayim ona gore cocuk olabilirim kendisi 32 yaşındaydı en son bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz boyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gun giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gun babamlarin evine geldim bir kac gun sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yuzume kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hic biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yuzume bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten ozur dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum actım davayi sonra tekrar duşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı cekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını cat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin goturun derim dedi bir insan nasıl surekli gulerek gezer kabul etmedim neyime guvenerek kabul edeyim . 2 ay oldu neredeyse ne aradılar ne sordular sucum neydi diyorum cok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. Cok zor durumdayim cok caresizim bunun icinmi evlendim o gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin yanında kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum babamlarda baskı yapıyor surekli yanlız bir yere gidemiyorum yanlız birakmiolar mutlu olmak icin guzel yuvam olsun diye cocuklarim olsun diye evlendim boyle oldu neden hic cabalamiyor etrafımızda o kadar cok bosanmak istemeyen karısını bırakmak istemeyen insan varken bana neden esim sahip cıkmıyor neden aramiyor nicin birşeyleri duzeltmek istemiyor cok yorgunum bedenende ruhende enkaz altında kalmış gibiyim annem surekli başıma kalkıyor hemen bir sozle gelmeyecektir diyor

keşke gelmeseydim