Canım.okadar sıkkın ki nerden başlasam. Bilmiyorum
eşim konu sadece yuzeysel gecicem. Bana ailesi o kadar kotuluk yaptı ki. Okadar alttan alıp gormezden geldim ki
birisi.evime temizliğime cocuğu buyutmeme bile karışıldi laf soyledi. Eşim hep onları haklı buldu birisi aldi aldi aldi gitti esimi bunlarin yeni bebegi oldu ilgilensin bile demedi.
Ve ayrıca 40 evde yanlız bebek buyuttum onun sonrası hep yanlız gecirdim.
Uzuntuden stresten sutum kesildi.
Mama bile alamadım laf yapacaklar diye 1 ay sonra artık ağlamaları cığlıkları arttı aldım artık. Surekli emzir şoyle. Boyle delirtliler eşime hep destek oldum hic birşekilde uzmedim. Her yonden maddi manevi.
Oda biliyor kabul ediyor esim cok iyi niyetli asiri derecede ama bu iyi niyeti bana kotuluk olarak yansiyor.
Benim aileme karşı saygıda ksuur asla etmez. O yuzden ona hic kıyamadım birde cocuğumuz var . Hep sustum.
Bunlar bir yığın herşeyi beraber yapıyorlar tatil o bu dedim bu sene ayrı olacak yok olmaz dedi cidlirdiim artık bende saydım herkese annem geldi saydım.
Kv saydım. Kv geldi yapmasaydın dedi yaptıgim iyilikleri sozde bugun eve gidecektim gidemedim. Bırakmadım.
Kv oğlumu bırak mutlu ol yazmış
Kayın. Ağza alınmayacak bir kufur etti
Gorumce oda ağza alınmayacak kufurler.
Herkse beni sucladı eşimde. Yine onlara sen ne diyorsun demedi beni sucladı hepsi. Eşime diyorum ki ailenlede ol benle de dengeyi koru..
Yok korumadi hep orası ağır bastı. Sen gecmişteki herşey icin haklisin. Diyor. Bundan sonra cocuk icin devam etcez annemin gonlunu al diğerleriyle gorusmuyecdksin artık gidersen gidersin diyor gitmezsen bilirsin.
Sonuc benim kafam cok karışık bu adam duzelmez demi cocuğuma ve yine bu salaga kıyamıyorum. O bana kıyıyor. Boşansam bunu daha guzel kullanacaklar.
Onuda biliyorum istedikleri oldu sevinecekler onuda biliyorum.
Bu satten sonra dediği gibi olucak mi bilmiyorum guvenmiyorum. Ailesini yanına gidince kararlari yine değişecek mi. Tam tersi O mu bitti diyecek. Bugun valizi hazırlayamadım. Ben gitmek istiyorum hem gitmemek. Bilmiyorum. Oyle bir insanlar ki beni suclu yaptılar deli yaptılar pskolojik sorunlarım varmış benim. Delirttiler deli diye cıktılar. Eşimle cocuğumun arası mukemmel o kadar guzel ciftizki bunlar olmasa.. Ben yemekten astan kesildim.ben napiyim.