İyi akşamlar arkadaşlar bir şey danışacağım lutfen fikirlerinizi soyleyin. Benim gorumcelerimle aram bozuk cok fesat be kıskanclar eşimle surekli tartışmamı istiyorlardı sorun cıkarıyorlardı. Biz 2 haftaya kadar memlekete gideceğiz ben onlarla karşı karşıya gelmek istemiyorum eşime de soyledim o da konuşmuyor zaten onlarla. Kayınvalidem olacak kadın da surekli birler olduğunda hastalık ayağına yatıyor oğlundan oyle ilgi bekliyor. Ben kaynanamla da en son bayram da konuştum mecbur. Ama şimdi be konuşuyorlar bilmiyorum gorumcelerim ve benim hakkımda da konuşuluyor kaynanam olacak kadın da eminim birleştiler soyluyordur ama eşim sıkıntı cıkmasın diye bana bir şey soylemiyor. Konuşmaları 30 dk falan suruyor buyuk ablası ilede cok konuşuyor ben ne konuştuklarını merak ediyorum eşime sormuyorum sorsam bile geciştiriyor ikimiz de iPhone kullanıyoruz ben şu konuşma kaydetme programlarından indirsem de farklı klasorun icine koysam olur mu ? Boyle proğram kullananan var mı telefona bildirim falan geliyor mu. Şimdi den teşekkurler kk