Merhaba hanımlar,
Evlenmeden once calışıyordum. Duğun masraflarımı karşılayabilmek icin dugunden once nikah yaparak tazminatımı alıp işten ayrıldım. Araya hamilelikti dogumdu girince 2 senedir calismiyorum. Ve bu durumdan oldukca mutsuzum. Bir kac ay icinde evimizi annemlere yakın bir yere taşıyacaktık annem oğluma bakarken bende calisacaktim. Ama ne yazik ki bazı nedenlerden oturu ( burası uzun olur yazmak istemedim) evimizi başka yere taşıyacağız.
Bakıcı icin durumum yok alacağım maaş en fazla asgeri ucret ya da biraz fazlası olacak onuda bakıcıya verince calışmamin zaten manasi yok. Ayrıca henuz oğlum 13 aylık olduğu icin bakıcı ve ucretli kreş olaylarına pek sıcak bakamıyorum. Hani soyle 3-4 yaşlarında konusup kendini ifade edebilse en azından icim rahat eder kendisine nasıl muamele edildiğini iyi kotu anlatır bana. Ufak olduğu icin kıyamıyorum gozumden uzak olmasına. Eve iş veren ilanları incelerken kreş imkanı sunan iş yerleri olduğunu gordum internette ama net bir ilan yok sadece konu hakkında makale yazılmış.
Calıştığım yerde kreş olursa en azından istediğim zaman cocuğumun yanında olurum ve kreş calışanlarını daha rahat gozlemleyebilirim diye duşunuyorum.Anadolu yakasında var mı boyle kreş imkanı sunan iş yerleri? Konu hakkında bilgisi olanlar lutfen yardımcı olsun. Ozelden de yazabilirsiniz.
Teşekkurler.
Guncelleme ; Mesleğimi soranlar olmuş. Cağrı Merkezi muşteri temsilcisiydim arkadaşlar.
İşe Başlamak İcin Ne Hayaller Kurmuştum (Kreşli İş İmkanı Var mi?)
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İşe Başlamak İcin Ne Hayaller Kurmuştum (Kreşli İş İmkanı Var mi?)