Merhaba hanımlar, biliyorsunuz bugun mahkemem vardı..
Saat 09.30 civarlarında anne babamla adliyede duruşma salonunun onundeydik.
Saat 10 gibi o geldi, kimliklerimizi gorevliye verdik ve bizi cağırdılar girdik. İceri girdiğimizde onlu arkalı yan yana olan oturma yerleri vardı, ben arka tarafa oturdum, o one.
Tek kelime konuşmamız olmadı..
Bizden once 2 cift vardı ve cekişmeliydi biri biraz uzun surdu, bu arada eski eşim gozlerini ovuşturmaya başladı,sanırım ağladı..
Gozumden tek damla yaş akmadı, gayet guclu,dirayetli durdum. Sanki cok mucadele etmiş,bu evlilik bitmesin diye cabalamış cırpınmış ta ben bitirmişim gibi ağlıyor birde..
Sonra biz gectik,hakime hanım kararlı mısınız dedi evet dedim, ismim anne,baba adımızı sordu. Sonra hicbir talebiniz var mı diye karşılıklı sordu,yok dedik.
Anlaşmalı olarak ciftlerin boşanmasına denildi ve bitti..
İmza attık,ben cıkabilir miyim dedim, 1 ay sonra gelmeniz lazım dedi ve cıktım..
Ardımdan o cıktı, gozleri sulu bir şekilde anne babama Allah a emanet olun dedi,gitti..
Sonrasında biz de cıktık..
bu arada mahkeme saatine 1 saat kala bu defa başka bir noterlikten mesaj geldi, ve babam kendisine eşyaları soyledi,Pazar gunu alacağını soyledi..
Hislerim alınmış gibi,bir şey hissetmiyorum şuan.. 2-3 gunluğune şehir dışına cıkıyorum. Değişiklik olması İcin..
Bu konu da bu evlilikle ilgili son konumdu.
Vee bu defter burada kapandı..